Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 30 aprilie 2014

EuroHotii si microbistii penali

Teoretic, un parlamentar european trebuie sa fie un om integru, un om cu viziune, onest, respectat, animat de dorinta de a reprezenta Romania si interesele tarii. Cu o clasa politica patata si corupta e greu sa mai gasesti asemenea candidati. In acest caz, partidele au ales o varianta pur romaneasca: listele de partid pe care se inscriu nevestele liderilor, lingaii si, in ultima instanta niste necunoscuti care sa pacaleasca vigilenta electoratului.

Dar sa revenim pe plaiurile fagarasene, unde campania EuroDerbedeilor de talie MONDIALA in ale furatului , a inceput cam fara vlaga. Dar din cate mi s-a transmis, am inteles ca Fagarasul este impanzit de tot felul de microbisti galbeni. Astfel ca, pe toate strazile intalnesti microbisti imbracati in galben, vocifereaza sonor, iar cei mai multi asculta manele. Cetatenii spun ca trebuie sa se deratizeze spatiul public pentru a scapa de acestia. Sunt lipitori de afise, care au invadat spatiu public, crezandu-se semizei galbeni cu contract semnat pe viata cu zestrea fetei noastre, a tuturor fagarasenilor, pe numele ei : Pri_Maria.

"Un cetatean ne-a spus ca a pus o capcana in care a pus drept momeala o minge si o vuvuzea galbena  pentru a-i prinde pe microbistii galbeni. Dimineata era plina cu EuroHoti cu fulare galbene la gat."

Cand am afirmat ca liberalii au acaparat tot Fagarasul, ca ne violeaza Pri_Maria si zestrea ei, ca dispar banii din buget mai repede decat curge apa pe raul Olt, parea poate o afirmatie abstracta si alarmista. Iar unii chiar au cutezat sa afirme ca sunt panicard sau chiar ca as fi inregimentat politic. Problema lor este ca nu stiu carui partid sa ma atribuie. Ba ca as fi pedelist, ba pesedist, nici ei nu mai stiu ce sa zica. Semn ca-s panicati si le este teama ca le dau cu dezinfectant de politruci pe la nas.

La o retrospectiva mai atenta, vedem ca in Fagaras( ca de altfel in toata tara) se fura ca-n codru, iar uneori dispare si codrul cu totul. Din pacate, s-a furat Combinatul Chimic Fagaras cu tot cu cantina si sere, s-a mai furat un stadion cu tot cu anexe, case si terenuri, dar si alte maruntisuri. Aproape toate furturile s-au efectuat de catre Penalii Galbeni!

Taina:
Eu va propun sa iesiti la vot in numar cat mai mare, iar daca aveti afinitati si/sau simpatii sa votati cu ce partid credeti ca merita, iar daca nu, votati cu independentii sau puneti stampila pe mai multe rubrici. Nu de alta, dar prea ne-au tras-o astia de un sfert de secol. Este timpul sa le-o tragem si noi. Iar acum avem ocazia sa le stricam socotelile. 

Cu cat creste numarul votantilor, cu atat le scade lor procentul. Daca din 10 voturi, 6 sunt anulate pe motiv ca au fost stampilate mai multe partide, le raman doar 4 voturi care se impart intre partide. Ati priceput schema?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...