Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 17 aprilie 2014

Der Osterhase sau Iepurasul de ciocolata varianta romaneasca

Iepurasul de ciocolata ne-a invadat in ultima perioada toata tara. Unde iti intorci privirea dai de el. Nascocit de nemti, importat peste tot in lume, acest Osterhase sau Schokoladenhase( ipuras de ciocolata) a patruns pana si pe net. Cum cauti o pagina pe web, tzup-tzup! si iepurasul. De magazine, nici nu mai vorbesc...pe toate rafturile.

Unde iti intorci privirea, dai cu ochii de ei. Deschizi televizorul, tzup!, iepurasul.  Sa trecem la partea serioasa. Oare politrucii, nu ar putea importa si metodele eficiente de administrare locala din tinutul capitalist de unde au important iepurasul de ciocolata? Ca primarelul nostru s-a plimbat pe la nemti, dar sa le vanda lor gogosi, in loc sa le cera sfaturi si sa isi noteze reteta succesului. Dar las' ca nici cu onor parlamentarii din Fagaras nu ne este rusine, ca-s absenti cu totul. Unul taie frunze la caini, celalalt le marunteste. Pe astia ii pasioneaza absolut orice, numai sa nu aiba legatura cu Fagarasul. O sa spuneti poate, ca daca se aproba obsesia sparlamentarului postas, aia cu prostitutia, o sa fie benefica si pentru fagaraseni. Intr-un fel chiar asa este, dar mai lasati-ma cu aiurelile si obsesiile unora care au trei fete si le este frica...De ce iti este frica, nu scapi!, zice un proverb romanesc. Sunt atatea probleme care macina Fagarasul, iar pe liberalii din administratie sau cei doi parlamentari, ii freaca grija de abureli si labareli.

Taina:
Sa nu mai spuneti ca nu-s liberalii solidari si nu fac nimic pentru fagaraseni. Dimpotriva, isi incaseaza lefurile grase si debiteaza abureli. Numai ce trebuie , nu fac! Dar asta-i alta problema. De cate ori ne doare capul, pe ei ii doare-n basca de noi. De cate ori ne doare la buzunar de atatea biruri, ei isi freaca mainile de bucurie ca incaseaza grosul.. De cate ori ne doare sufletul, lor li se falfaie.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...