Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 24 aprilie 2014

Blogurile joaca un rol important la viitoarele alegeri

Se poate spune ca deja am intrat in febra politica a alegerilor europarlamentare. Competitia va fi ceva mai acerba, iar partidele isi adjudeca cele 32 de locuri atribuite Romaniei. Este, daca vreti, un test de forta si analiza. Perceptia maselor este data de prezenta la vot. Procentul este, in medie, de doua ori mai mic decat la alegeri locale, parlamentare sau prezidentiale.

Daca pana in prezent mass-media clasica juca un rol major in alegri, datorita evolutiei internetului situatia s-a schimbat radical. Blogul, joca rolul important de substitut al mass-mediei (corupte si manipulate de catre politicieni) si a castigat tot mai mult teren si cititori. Blogul, este sursa nesecata de stiri "pe surse", locul in care tot mai multi activisti de partid si penali sunt demascati si aratati cu degetul. Blogurile au creat, pas cu pas, un canal alternativ de comunicare, de informare sau de analiza a scenei publice, generand stiri si comentarii pro sau contra. Un loc incomod in care politrucii nu se simt bine...

Politicienii,  vor fi nevoiti sa accepte afirmatiile critice descrise pe bloguri sau comentariile cititorilor, indiferent ca le convine sau nu situatia. Blogurile, sunt daca vreti, un castig real pentru cititorii on-line, cei care vor sa se informeze corect. Un fel de spargere a monopolului detinut de catre anumite partide, care manipulau mediatic masele de votanti. Era manipulatorilor de partid este pe terminate.

Blogurile dau posibilitatea cititorilor, oamenilor simpli, dar si politicienilor, sa se exprime liber, fara cenzura practicata de presa locala. Apropos, ati vazut ca liberalii nu va publica in presa lor comentariile contra PNL ? Vi se cere email OBLIGATORIU si toate comentariile sunt supuse CENZURII DE PARTID!!

De ce sa nu recunoastem ca exista si politicieni mai rafinati care apaleaza la anumite bloguri, pentru campaniile electorale. Este o strategie inteligenta de apelare la resura on-line denumita BLOG. Dar sunt prea multi bloggeri si prea independenti, pentru a-i putea cumpara pe toti prin reclama sau articole platite.

Taina:
Este vremea generatiei WEB, a oamenilor simpli si nebagati in seama de politrucii si activistii de partid. Presa locala clasica isi da obstescul sfarsit...Politicienii vor fi nevoiti sa accepte ponderea echilibranta si multitudinea de afirmatii critice pe care blogurile le pot genera, cat si comentariile citititorilor. Blogul, joca un rol tot mai important in viitor. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...