Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 8 aprilie 2014

Batalia Anticoruptie : Cu mainile curate.

Mai ca mi se sfasie inima si-mi vine sa vars siroaie de lacrimi vazand si citind cata rautate pe DNA, DIICOT si ANI. Cum s-au apucat ei, asa subit, fara sa ne anunte si pe noi "pe surse", sa ne salte baronii locali si interlopii. Bine-bine, dar in judetul Brasov cand ajung cu dubele? Pai, se poate, fratilor? Sa nu veniti si prin mandra Tara a Fagarasului, acolo unde a descalecat Baronul de Cacanescu, ungandu-l voievod pe Mutulica?

Citesc si aud mereu vaicarelile politrucilor care sustin ca daca sunt arestati sau declarati INCOMPATIBILI pentru faptele lor, se atenteaza cica la democratie. Dar cine naiba va pune sa furati sau sa activati pe doua functii simultan? Treceti in viata privata si faceti afaceri fara sa atentati la bugetul statului,detineti cate functii vreti si astfel intrati in legalitate. Liberali pe banii statului, mari afaceristi din bunurile comunitatii...

Ce naiba sa si votezi, cand esti pus in situatia de a alege intre o marioneta si un bisnitar? Sau altfel spus, sa alegi intre spanzuratoare si otrava. Vi se pare ca s-a schimbat ceva in Fagaras? A plecat un vulpoi batran si uns cu toate alifiile si a venit un catelandru tanar si infometat. Partea cea mai proasta este ca si-a adus si "fratii" la oala bugetului fagarasean. Toata feuda cea vestita si galbena se infrupta din ciolanul gustos al feudei din Fagaras. Pe langa Curtea Galbena, condusa de Moliuc si Bufonul adjunct, mai gasim roabe cu abilitati "limbistice" si o sumedenie de alti robi, dar si boieri mai mici care dijmuiesc populatia la ordinele PNL-ului.

Iar fagarasenii, de cele mai multe ori gresesc dand votul celui cu punga plina de galbeni. Actiunea aceasta de manipulare si atragere a electoratului are doua fatete. In prima faza, se castiga electorat, dupa care - nemultumiti de prestatia celor din administratie-  vine si reversul medaliei: votul de blam.

Taina:
Cred ca a venit momentul sa fie schimbata legea. Se impune limitarea mandatelor pentru politicieni, indiferent de functia aleasa, maxim doua mandate. Fie ca este vorba despre parlamentari, presedinti de CJ, primari, consilieri, directori de institutii, etc.  Astfel se stopeaza furtul continuu. In doua mandate ( 8 ani) poti arata de ce esti sau nu, in stare. Avem exemple concrete: un mandat si jumatate liberal si efecte ZERO pentru Fagaras! 

Se mai adauga si faptul ca puterea si banii, afecteaza puternic sanatatea mintala a politrucilor care au intrat in politica cu fundul gol, dar ies cu averi impresionante sau cu rezervari la Hotel Codlea. Criticilor mei le spun ca si eu sunt alegator fagarasean, prin urmare pot gresi, inclusiv acum cand scriu acest articol. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...