Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 22 aprilie 2014

Baronii si boieroaicele liberale din Fagaras isi fac milostenie cu saracii inainte de alegeri = CAMPANIE si CUMPARAREA VOTURILOR!

Baronii sau mai precis boierii si boieroaicele liberale din Fagaras, cu mana lunga la furtisaguri, au dat un semn de milostenie inainte sa sarbatori, sa li se mai ierte pacatele!!, au facut pachete cu niscvai alimente si dulciuri pentru sarmanii si copiii nevoiasi din urbe. Gestul, unul frumos, fara doar si poate. Insa, de ce nu fac aceste gesturi timp de 4 ani cat tine mandatul? Sau macar sa nu-i mai asupreasca pe bietii amarati cu atatea taxe si biruri ilegale!


Nu au datorii morale fata de fagarasenii. Ei au doar "obligatii" fata de cei care i-au "innobilat" si ales pe jilturi. Doar acesti amarati i-au ales cu atata usurinta ( peste 60%), in urma unor campanii costisitoare, in care plasele, uleiul si faina, dulciurile si mesele la cantina din cartierul Combinat au fost in prim-planul campaniei electorale. Masinaria liberala a functionat mai bine decat cea socialista.Nimeni n-a facut vreodata un control al acestor surse de finantare, picate ca din cer de la binevoitori generosi, care mai apoi se transforma in directori de institutii unsi de catre primar si  liberali, alesi in CA sau consilieri locali, etc.

Iata ca si in politica nimic nu se pierde, totul se recicleaza, ori mai precis, totul se vinde si se cumpara. Depinde ce functie iti doresti si cati bani esti dispus sa dai. Te duci frumusel la neica seful de partid si /sau primar, dai plicul cu suma si spui pe ce loc doresti sa ajungi. Ca la Inalta Poarta!!

Te cutremuri! Te infiori! Te scarbesti! Cand politica iti ia mintile ai mult tupeu! Mult de tot! Cand te simti „lezat”de un exercitiu de imagine, pur și simplu de rahat, apelezi la pungi cu alimente si dulciuri, ca doar asa mai poti cumpara "vointa" electoratului fagarasean. N-au nimic in comun cu doctrina liberala, ci doar cu politica banului.. Au mai fost unii inaintea lor, mai rosii la culoare, care tot asa au mizat doar pe forta banului si a locurilor cumparate ca la piata. Rezultatul, ZERO! Luati aminte!

Taina:
Controleaza si vamuiesc toate afacerile, impart functiile si boicoteaza legile. Toti banii publici sunt controlati de mafia instaurata in administratie,cu ajutorul tatucului din Brasov, marele staroste peste gasca liberala. Fagarasul o sa ramana ineficient si in amorteala, daca nu scapam de boierii care si-au cumparat locurile ca in perioada bizantina, cu gologani galbeni. 

Iesiti la vot in numar cat mai mare! Alegeti pe cine vreti, dar nu mai dati votul HOTILOR! Mai bine ANULATI VOTUL sau alegeti independenti. Cu cat este numarul votantilor mai mare, cu atat este mai greu de atins target-ul partidelor. IESITI LA VOT  FAGARASENI!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...