Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 5 martie 2014

Stiri loco Fagaras : Cadavrul gasit pe marginea drumului ; Agresorii din Cincsor

1. Cadavrul unui barbat gasit pe marginea drumului

Cadavrul unui barbat de aproximativ 5o de ani, din Cincsor, a fost gasit pe marginea drumului in Voila, sat aflat in imediata apropiere. Barbatul decedat prezenta o plaga deschisa la nivelul capului, astfel ca politia sosita la fata locului a asigurat perimetrul si asteapta verdictul criminalistilor si al procurorilor sositi de la Brasov pentru a face cercetari.

Traficul a fost restrictionat, dupa cum se poate vedea si din imaginea video postata de un amator pe youtube. Este geniala formatia ad-hoc : Tache canta in surdina cu mainile in buzunar si pacaliciul ala din Cincu( imbracat in uniforma) dirijeaza circulatia. Uite si un bal mascat original......
2. Agresorii din Cincsor

Cinci tineri din Cincsor au fost retinuti de politie, din cauza faptelor de agresiune comise. Aflati sub influenta bauturilor alcoolice, acestia s-au deplasat la locuinta unei tinere din satul Corbi care dadea o petrecere. Fara sa fie invitati la paranghelie, tinerii s-au prezentat la usa Magdalenei M, inarmati cu bate si dornici de scandal. Probabil ca aveau ceva de impartit cu unul dintre invitati, pe care l-au si agresat si batut mar, astfel ca victima a fost spitalizata cu fractura de mandibula. Tinerii au fost incatusati de politistii sositi la locul faptei. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...