Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 11 martie 2014

Reporter pentru o zi: Demascarea tradatorilor


Informare:
S.C. NITROPARC SRL ,firma in subordinea Consiliuliu Local Fagaras, are in organigrama, un nr. de 3 angajati. Unul este consilier local!!

Doresc sa va informez de ce se intampla prin Fagaras si mai ales prin Consiliul Local Fagaras.
CL este compus  din mai multe persoane care si-au cumparat locul sau care s-au vandut!
Nu simpatizez vreun partid, dar cunosc foarte multe adevaruri. Incepem cu primul consilier local care s-a vandut, imediat dupa depunerea juramantului. Este vorba de ocupantul pozitiei doi de la alegeriile din 2012, de la PDL, TATAR DANIEL!
Care a intrat in CL pe usa din dos. Imediat dupa investitura a fost angajat la S.C. NITROPARC SRL firma din subordinea Consiliului Local. Nu este incompatibilitate, pentru ca nu detine functie de conducere, dar, este o lipsa de respect pentru cetatenii acestui municipiu! Salariul se ridica undeva la 1500 pe luna, sa nu omitem faptul ca pentru banii acestia nu face absolut nimic!!!(a pardon, se deplaseaza o data pe luna la bancomat).
Angajarea a venit in urma discutiilor cu conducerea primariei si a promisiunilor ca o sa faca tot ce i se va cere de catre PNL.

Opinia Fagaraseana va sta la dispozitie tuturor cetatenilor, indiferent de apartenenta politica, religie, convingeri sau ideologie. Daca aveti nemultumiri legate de anumite persoane publice, partide politice, administratie sau institutii care v-au nedreptatit, va sta la dispozitie acelasi pamfletar de cursa lunga pe care-l gasiti la adresa de e-mail : opiniafagaras@yahoo.com Ma puteti contacta fara frica, adresa dvs de e-mail nu imi apare nici mie si nici publicului, astfel ca ramaneti sub protectia anonimatului.

Taina:
O regula de aur a jurnalismului spune ca sursa unui material ramane anonima. Nici macar un judecator nu poate obliga un jurnalist sa dezvaluie sursa informatiei. Asadar, spueti-va off-ul fara teama!!! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...