Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 26 martie 2014

Pe surse : Boicotarea alegerilor europarlamentare de catre fagaraseni

Pe surse demne de increndere am primit cateva informatii despre boicotarea alegerilor europarlamentare chiar de catre cei care alcatuiau candva marea alianta USL. Si nu ma refer aici doar la hulitul PNL, care in cei aproape sase ani de administrare a Fagarasului nu a facut NIMIC pentru lociutori, ma refer la PSD ( conform datelor primite) adica tocmai la partidul care ar fi putut sa isi sporeasca sansele pentru detronarea tiraniei liberale. Conform sursei, presedintii de organizatii nu vor trage pentru europarlamentare, nemultumiti fiind de promisiunile neonorate de catre mai marii judetului.

Lista cu nemultumirile celor de la PSD este lunga: nepromovarea membilor fagaraseni in structurile judetene sau ministeriale, promovarea doar a traseistilor politici si a tradatorilor din alte partide( vezi cazul fostului senator PDL, Marian Rasliu, care a primit cadou functia de director la o unitate speciala de armament), lipsa unui lider dorit de organizatie care sa-i reprezinte si nu unul impus de Brasov, etc. Atentie sporita factorilor decidenti de la Brasov, ca nemultumirile sunt mari si de promisiuni sunt satui cei care papucesc pentru prosperitatea dvs. Daca sefilor de organizatii a inceput sa le fie lehamite de felul in care Fagarasul este tratat de catre cei de la judet si centru, inseamna ca sunt probleme mari. Sursa noastra ne-a mai precizat faptul ca mai multi lideri de organizatie or sa plece sau retraga din viata activa odata cu nonangenarul acestei formatiuni ( cel care a reusit sa-i mai adune si sa-i tina inchegati in acest partid). Daca si cei care duceau greul s-au saturat de promisiuni, inseamna ca viitorul socialistilor este incert, iar tinerii or sa spuna pas unei formatiuni care nu isi respecta promisiunile.

Dar sa-i lasam pe socialisti sa se descurce cum cred ei de cuviinta si sa revenim la PNL-isti, cei care au facut un calvar din viata fagarasenilor. Fiindca numai daca n-ai discernamant sau esti cel putin mort de foame,  mai pui stampila pe cei de la PNL. Nu sariti sa ma injurati daca sunteti postaci penelisti, caci eu descriu doar faptele reale si starea actuala. Asta se zvoneste prin gura targului, conform surselor ... Cum nu exista o alta modalitate de a-i trage de maneca pentru nereguli, polita se va plati la alegeri. Nemultumirile fagarsenilor fata de liberali sunt multiple: de la multitudinea de taxe si impozite, la taxa pe teava, apa de ploaie, nemultumirea fata de managmentul spitalului, salubritatii, apa si Ecoterm, unde dicteaza directori impusi de liberali. Pe langa toate acestea mai sunt si banii sifonati de firmele de casa liberale, starea deplorabila a strazilor care arata ca dupa bombardament si etc.

Taina:
Nu fac exces de patriotism local, dar sunt de parere ca nemultumirea fagarasenilor este justificata fata de liderii judeteni care-i duc cu vorba de prea mult timp. Daca PNL-ul a promovat cativa fagaraseni la judet si chiar are si un postas ales ca parlamentar, cei de la PSD, nu au nici macar un om promovat, in afara de Mihaita, care a fost parasutat in CJ. Cei care sunt consilieri locali sau cei care au primit cateva functii de director sunt doar acolitii lui Mihaita si nu reprezinta vointa oraganizatiei. 

Asadar, se prefigureaza o boicotare a alegerilor europarlamentare, ca semn de protest fata de nepasarea cu care sunt tratati fagarasenii. In fond, cu ce-i incalzeste pe fagaraseni ca sotiile lui Antonescu sau Ponta ajung din nou la Bruxelles? Votul se poate acorda si altor partide, dupa afinitati sau chiar ca masura de protest. Cu alte cuvinte, cred ca boicotul fagarasenilor fata de alegerile din luna mai, o sa le arate tuturor politicienilor de la judet ca nu pot prosti la nesfarsit un intreg oras. 

PS: Eu gandesc mai pragmatic si ma intreb asa retoric: de ce nu se pun pe lista si oameni cinstiti, chiar someri, care sa ajunga in fotoliu la Bruxelles? Ca tot nu sunt locuri de munca prin tara, asa ca, am ajuta o familie sa scape de foame. Ce le mai trebuie imbuibatilor ? Nu se mai satura? Vor totul numai pentru ei si acolitii lor! Mai revoltator este faptul ca doar unii ajung pe lista, indiferent ca este vorba despre o functie locala, judeteana sau ministeriala. Vedem doar brasoveni, unul de la Victoria si traseistii lui Mihaita ,pe functii. De partea cealalta, penelistii si-au promovat oamenii la nivel local si judetean, dar sunt huliti pentru proasta administrare a orasului si jefuirea banului public. Interesanta lupta celor doua formatiuni pentru suprematie, dar sa vedem cine da mai mult, ca pe vorbe nu se mai inghesuie nimeni la alegeri...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...