Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 24 martie 2014

Mecanismul galben scartaie din toate incheieturile. ( Miros de starv galben)

Codul penal nu contine din pacte si pedepsirea celor care uziteaza de cea mai mare infractiune in derulare: inselarea cetatenilor de catre politrucii ajunsi parlamentari, primari , consilieri, etc. Retorica si parerile de rau nu ne incalzesc cu nimic. Dar daca stau bine sa ma gandesc, cine a mai vazut politruc responsabil? Ati vazut voi unul care sa isi dea demisia de onoare? Care onoare? Astia n-au onoare...

Dupa ce se vad cu sacii-n caruta, cu functiile si salariile babane asigurate, incep sa se vaite ca legea e stramba, ca nu sunt bani, ca nu primesc de la centru si etc. Daca i-am lua la bani marunti pe toti acesti trepadusi din agrenajul galben al administratiei locale sau sparlamentarii care reprezinta Tara Fagarasului, s-ar jura ca legea electorala e de vina, ca Guvernul, ca ungurii cu prententiile lor, ba ca lebedele nu mai fac oua galbene, etc.

Dar de ce a inceput sa scartaie tot acest mecanism galben si rotitele importante sa se blocheze? De ce sunt aratati cu degetul de ANI atat primarul cat si senatorul si deputatul venetic care-i reprezinta pe fagaraseni? Pe cine au calcat pe coada? Pai, in afara de colegii lor si celelalte partide, in primul rand ne-au inselat noua cetatenilor toate asteptarile. N-au relizat nimic din ce au promis. Chiar au reusit sa isi atraga antipatia celor care platesc taxa ilegala pe teava. Acum incepe decontul si decaderea uriasului mecanism galben care a stapanit Fagarasul. Scartatie din toate incheieturile aparatul supradimensionat al galbenilor, se intrevede decapitarea oamenilor de paie din clubul piratilor galbeni.

Nu le pot acorda cicumstante atenuante acestor politruci, datorita faptului ca au stiut de la inceput in ce se baga. Sunt mai degraba niste impostori, care s-au gudurat pe langa Aris, baronul galben judetean, sa acceada in functiile dorite. Au fost, daca vreti, co-partasi la distrugerea industriei fagarasene, la dijmuirea fagarasenilor cu biruri multiple si fara justificare. Nu au nici o scuza. Nici macar nu se pot plange ca au sfatuitori foarte slabi si profitori! Cel putin marioneta, are cei mai slabi sfatuitori din cati au existat pe aceste meleaguri. Dau cu stangul in dreptul..

Asadar, marioneta nu se poate numi o victima a sistemului  asa cum vehiculeaza unii, ci este rezultatul firesc al mecanismului galben pirateresc denumit generic: Mafia Galbena. Marioneta sau postasul nu au aterizat in acest sistem, ci au intrat prin propria vointa in urma cu multi ani, si-au dorit sa fie acolo, pentru ca au intrezarit unica lor posibilitate de a se face remarcati in viata, unica posibilitate de a avea un loc de munca bine platit. Sa fim seriosi: cine i-ar fi bagat pe astia in seama daca nu erau in politica?

Taina:
Toti acesti trepadusi s-au angrenat in mecanismul galben, au acces la butoane si volan, iar acum ne-au bagat in sant. Asa ne trebuie daca le-am permis sa sofeze sau mai bine zis i-am angajat ca si soferi ai comunitatii fagarasene. 

De fapt, acesti pradatori supremi din lantul trofic politic si administrativ fagaraseana, incep sa dispara incet dar sigur in negura viitorului. Aceasta este o evolutie fireasca a naturii, iar noi, cetatenii, nu putem supravietui ca si comunitate la nesfarsit cu acesti "dinozauri galbeni" sau "lupi tineri loviti de galbenare", flamanzi si fara scrupule. Actualmente, inca le mai constituim meniul zilnic. Dar se va sfarsi pana la urma si acest cosmar galben!

PS: Dupa europarlamentare o sa vedem cum o sa se sfasie intre ei. Miroase a starvuri galbene peste tot...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...