Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 27 martie 2014

Impotenta politica sau incompetenta la purtator?

Imi amintesc, de parca ar fi fost ieri, ce planuri marete ne prezentau liberalii cand au preluat administrarea municipiului, cu cata siguranta vorbeau la "radioteleviziunea" galbena despre modernizarile si bunastarea care va domni peste Fagaras. Imi amintesc, asa-zisele conferinte de presa sau emisiunea "fotoliul galben" la care erau invitati bagatorii de seama si purtatatorii de cuvinte fara acoperire, cei care ne promiteau marete realizari si schimbari uluitoare. De parca ar fi scos ei din propriul buzunar banetul sau cel putin o bagheta magica cu care sa remodeleze orasul peste noapte. Am trecut de mult de vremea cand ascultam povesti nemuritoare si basme cu tot felul de zane si printi salvatori....

Mi-e imposibil sa uit cum descriau liberalii ca vor manageria administratia locala, transformarile pe care le va suferi urbea, cum vor reabilita si moderniza cartierele, strazile, cum vor imbunatatii serviciile si comunicarea cu cetateanul, etc. Ce-i drept, transformari s-au facut, insa in sensul negativ. Strazile arata ca ale unui catun uitat de lume, serviciile sunt la pamant, comunicarea cu cetateanul este o gluma proasta sau chiar o insulta la adresa cetateanului.

In realitate, n-au facut nimic si nici nu vor face. Cel putin, deocamdata, sunt preocupati cu lupta pentru putere si alegerile care bat la usa, asa ca abia daca se vor astupa cateva santuri ca sa le inchida gura nemultumitilor. Bine, ei o sa scoata de la naftalina si sa puna pe tapet aceeasi poveste cu constructia ocolitoarei, cu maretele realizari si fonduri promise de la tatucul lor galben care stapaneste Consiliul Judetean si alte asemenea basme.

Taina:
Incearca si ei, saracii, sa mai prosteasca inca o data electoratul si sa se faca ca sunt preocupati de soarta noastra. In fond, ii doare in basca de noi, ca pe Florea Cioaca...
In tot acest timp, pe mine si pe multi alti fagaraseni, ne incearca asa o greata. Ce bine ar fi daca tragand apa la WC, am scapa de tota voma asta politica care ne asupreste. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...