Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 25 martie 2014

Grei de cap, dar fuduli nevoie mare ( pamflet )

O specie aparte si-a facut simtita prezenta in ultimii ani pe plaiurile fagarasene : capetele seci cu nasul in vant. Cea mai inalta forma de reprezentare a acestei specii este predominata de marionetele care joaca in piesa de teatru a politichiei fagarasene. Cu cat sunt mai sus, cu atat respira un aer mai rarefiat, ceea ce duce automat la discordanta dintre capetele lor seci si nasul cu care adulmeca norii. 

O subspecie a acestei categorii de oameni este si cea a vorbitorilor fara noima( care isi spun consilieri sau sfatuitori ) un fel de guru ai politichiei. Daca vreti sa-i demascati, trebuie doar sa le intindeti o capcana drept momeala: neincrederea. Sa-i tachinati sau sa le lasati impresia ca le sunteti inferiori si nestiutori, dar sa-i contraziceti.  Acesti asa-zisi experti sau atoatestiutori ai politichiei o sa va bombardeze cu "argumente" pe care ei le si cred ca fiind adevarate si garitoare, o sa incerce sa va convinga ca albul este negru, ca ei si doar ei detin cheia adevarului. Acuma, sigur ca o sa aveti parte si de o serie de invective si amenintari din partea lor, dar face parte din program. Asta este partea finala a scenetei, atunci cand intrati in fibrilatii si cu spume la gura se dau de ceasul mortii ca nu va pot manevra asa cum vor si se astepata ei.

Pericolul cel mare consta in faptul ca riscati sa va alegeti cu dusmani pe viata, caci aceste capete seci cu nasul pe sus, sunt ranchinuosi si razbunatori nevoie mare. Pe langa toate acestea, dispun si de finante fabuloase si au legaturi cu toate structurile statului sau cu lumea interlopa. Cu toate acestea nu ezitati sa participati la un spectacol/teatru de papusi gen "Muppet Show". 

Toate capetele seci de pe scena teatrului de papusi sunt adunate intr-un clan sub obladuirea unor personaje de desen animat gen Lolek si Bolek, care fac figuratie si pastoresc celelalte figurine necuvantatoare. Sufleurul teatrului este cel care le orchestreaza miscarile si discursurile fara continut. Acest sufleur este si cel mai indoctrinat parazit al clanului, caci el reprezinta capusa de pe corpul animalului. Este cel care se hraneste din trupul altora. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...