Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 5 martie 2014

De ce nu fac nimic liberalii din administratie ?

Cel mai scurt raspuns : din NEPUTINTA ! Sau sa-i zicem rea-vointa, incompetenta ori dorinta de inavutire? Asa cum am mai afirmat de nenumarate ori, daca pana acum nu au facut nimic, desi aveau toate parghiile puterii in mana, atat de la Bucuresti, cat si de la judet, prin CJ condus de Aristotel cel Galben, de acum incolo nu vor mai astepta decat sa isi incaseze salariile.

Pornind de la factorul politic, nelipsit din toate domeniile, avand majoritatea necesara in CLM, cu directori de deconcentrate si alte institutii conduse de administratia locala, liberalii ar avea la dispozitie o sumedenie de oportunitati pentru a face treaba in slujba comunitatii, ca factori decidenti si fara impotrivire din partea celorlalte partide. Asadar, ce mai asteapta primarul si camarila liberala din fruntea administratiei fagarasene? Alti bani de la Guvern sau de la CJ Brasov, pe care sa-i sifoneze si sa-i imparta intre ei? Sa ne mai indatoreze pe inca 20 de ani? Sa ne bage taxe pe tevi si alte biruri, doar sa isi mentina ei scaunele?

Este clar ca cine isi baga mana in borcanul cu miere se linge pe degete. Dar de aici si pana la a manca toata mierea si a da borcanul gol populatiei, este o cale lunga. Este deranjant faptul ca nu i-au si ei exemple de primari cu initiativa, cum sunt cativa primari chiar in satele din Tara Fagarasului. Cel putin daca l-ar imita pe primarul Sibiului, care n-a stat cu mana intinsa, ci, a facut treaba buna aducand investitori. Mai exista un primar in Lugoj, care a pus la dispozitia populatiei transportul urban gratis. De ce la Fagaras nu se face nimic pentru populatie? De ce se ascunde primarul sub birou (sau poate sub fusta consilierei personale)? Primarii care au termoizolat elegant si civilizat blocurile, pe banii primariilor, credeti ca au asteptat "gologani galbeni" de la Guvern sau Consiliul Judetean? Cativa primari care au vrut sa curete strazile de maidanezi au facut-o fara sa astepte solutii de la centru.

Tandemul acesta galben cu primar in municipiu si presedinte la CJ Brasov, poate face multe pentru o comunitate, fara sprijinul Guvernului, ci doar cu ajutorul unei majoritati in administratia locala(asa cum si au liberalii fagaraseni). Dar asta inseamna sa ai bun simt, sa te pricepi si sa NU mai FURI!!! Sa faci legi pentru alegatori, sa dirijezi banii spre cerintele si nevoile populatiei, fara sa-i mai abonezi pe piratii si capusele galbene la fondurile banilor publici. Asta ar insemna sa spui adio borduri si pavele galbene, adio firmelor capuse ale postasului devenit senator( care impreuna cu tatucul din CJ au sifonat 17 mil EURO) si etc.

Taina:
De ce sunt taxati fagarasenii triplu la factura energiei termice si li se impune si o taxa ilegala pe teava? De ce platim atat de scump apa meteorica( apa de ploaie)? De ce s-au marit taxele si impozitele? De ce s-au cheltuit banii pe un strand si un stadion nefunctional, indatorandu-ne pe 20 de ani? 

Pentru toate acestea si multe altele, nu sunt de vina nici Guvernul, nici Parlamentul. Nu puteti arunca vina pe nimeni. Doar voi : PRIMAR si VICEPRIMAR, impreuna cu toti consilierii care va sustin sunteti singurii VINOVATI pentru regresul Fagarasului! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...