Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 12 martie 2014

Ape tulburi

Nu-i asa ca ne-am obisnuit sa ne balacim in mocirla? Sa asistam cu ochii goi si tristi la tot ce se intampla in jurul nostru? Stam cu gura cascata si privirea tampa, ne uitam in gura alesilor locali si inghitim doar in sec, uneori trantind cate o sudalma printre dinti. Nu-i asa ca multi dintre dumneavoastra sau resemnat cu aceasta situatie? Majoritatea concitadinilor au ramas fara speranta si asteapta schimbarea care sa le vina din cer.

In asa hal ne-au terfelit umanitatea si voinita, ne-au scaldat identitatea in ape tulburi, incat umblam dor dupa cateva firimituri aruncate de catre alesi, astfel incat am inceput sa credem ca este dreptul lor sa abuzeze de banii nostri, de libertatea si drepturile noastre, iar ei sa incasesze fara numar si sa ne taxeze cu tot felul de biruri inventate pentru bunastarea lor. Nu mai reactionam nici macar atunci cand vedem cum sunt cheltuiti banii publici pe tot felul de aranjamente, de contracte cu firmele lor de partid, de salarii nesimtite sau mituiri cu tot felul de functii. Traseismul si jocul coruperii, aranjamentele pe sub masa cu tradatorii din celelate partide, este arma cu care au obtinut cei din PNL Fagaras administrarea urbei si controlul asupra CL. Le-au oferit functii in legislatura trecuta tradatorilor din PSD ( vezi Tisca si Dragos Vichente, etc) iar acum vad ca-i curteaza pe PDL-isti.Trist dar adevarat! Iar toate acestea sunt facute pe banii nostri, iar noi suntem vinovati ca tacem si-i lasam sa ne fure si sa isi faca jocurile.

Bani de la fraierii de contribuabili, adica noi, astia cu firimiturile, care suntem deja indatorati atat noi cat si copiii nostri nascuti sau nenascuti pe o perioada de 20 de ani, de catre alesii nostri liberali care ne-au pus in carca un stadion si o baza sportiva, amandoua inutile. Dar asta nu mai mira pe nimeni, de vreme ce toti s-au resemnat. Asta se intampla daca ne complacem in mocirla si ape tulburi de hazna galbena. Cei mai multi stau in fata televizorului cu sticla de bere in mana si injura printre dinti...

Taina:
Oare nu s-au saturat fagarasenii de toti acesti trepadusi, mincinosi, HOTI si mafioti? Daca va place sa traiti in ape tulburi, atunci iesiti si anul acesta la CANTINA GALBENA din Combinat si mancati o ciorba, un mic sau o carnita, dati pe gat o tarie si o bere sau un pahar de vin, dar aveti grija ca trebuie sa va tina cativa ani de foame si de sete. Iar apoi o sa va iasa toate pe nas, cand o sa va jupoaie liberalii cu birurile si toate taxele posibile, asta ca sa isi scoata parleala. 

Nu va ajunge cat ati suferit pana acum? Le-ati dat votul pentru un mandat de 4 ani, timp in care n-au facut nimic acesti liberali. Acum le-ati mai acordat clementa inca un mandat si tot nu s-a schimbat in bine situatia...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...