Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 6 februarie 2014

Stiri loco Fagaras - 06.02.2014

1. Inca doi interlopi scapa de arest

Conform noilor reglementari, inca doi fagaraseni scapa de bratul lung al legii. Este vorba despre Androne Iulius-Cezar si Prodan Beniamin. Primul, a fost incarcerat la penitenciarul din Codlea, in urma descinderilor din vara anului 2013, facand parte din grupul celor 17 interlopi arestati de DIICOT. Mai norocos a fost Prodan B, zis si Meme sau "pocaitul", cel care s-a facut nevazut peste hotare nefiind astfel incarcerat. Judecatorii au decis sa suspende masura arestarii preventive dar si revocarea mandatului european de arestare, mandatul de urmarire internationala in vederea extradarii.

2. Capela mortuara si sala de mese pentru parastas

Biserica "Sfantul Ioan Botezatorul" din Galati se procopseste cu o capela mortuara si o sala de mese unde sa se poata tine parastasurile. Pentru realizarea acestora, fiecare familie de enoriasi din Galati a contribuit cu suma de 200 de lei. Au mai fost si donatii individuale, dar si ajutorul acordat de catre administratia locala in valoare de 300 de milioane lei vechi.

3. Bal mascat organizat de etnicii maghiari

Ca in fiecare an, minoritatea maghiara din municipiul Fagaras organizeaza o intrunire a etnicilor dar si a simpatizantilor care vor sa participe la acest eveniment. In acest an, spectacolul este programat pentru sambata, 15 februarie, de la ora 19.00 la restaurantul din cartierul Combinat. Cei care vor sa deguste din palika ungureasca sau sa danseze un veritabil ceardas cu o unguroaica focoasa, sunt bine veniti. Nu uitati sa aduceti biletul si cosul cu mancare, ca de gulas nu mai este timp..

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...