Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 20 februarie 2014

Sistemul de reciprocitate

Din prea multa iubire de sine, politrucii fac tot felul de permutari, combinatii intre anumite posturi care revin in baza unui algoritm( matematicieni, nu gluma) diferitelor partide aflate pe rand in fruntea bucatelor. Mda, dar iubirea asta imbarligata intre nemurile politice, nu cumva se numeste incest? Pai da, dar stai sa vezi, ca de fapt, unul este galben si o freaca pe dreapta, celalalt este portocaliu si o arde pe mijloc si pe la spate, iar sora cea mare este rosie si e trasa la stop, pe stanga. Ceilalti veri mai bruneti, verzi sau incolori, nici nu se mai pun la socoteala, ca saliveaza doar de pe margine la anumite pozitii...

Codosii sau matroanele astea politice au aranjat mai toate combinatiile posibile, astfel incat, in prima faza castiga unii, iar in cea de-a doua faza, ceilalti. Niciodata nu pierd vreo partida, indiferent de cati participanti sunt. Actorii principali au mereu parte de "contacte inalte" si satisfactie . Astfel incat, in acest sistem "democratic" de reciprocitate in randul politrucilor, cei din fruntea bucatelor sunt mai mereu aceeasi, prin alternanta, ori cel putin rudele lor( fii si fiice, sotii, soti, frati, surori, etc) sau anumiti interpusi, marionete sau lachei de serviciu. Toate acestea au drept scop doar sa rupa gura opiniei publice, ca, vezi Doamne, au mai instalat si pe altii in anumite fotolii.

Iar norodul este singurul care nu participa activ la acest sistem de reciprocitate inventat de catre politruci. Cetatenii nu fac aranjamente ori blaturi ca in fotbal. Ei, doar voteaza cuminti, fara sa vada nici macar o imbunatatire a situatiei dupa mai bine de 24 de ani. Cu ce ne-am ales dupa atatia ani de democratie si "capitalism manevrat" ? Cu fabrici si uzine distruse, fara locuri de munca, slugi ori sclavi moderni ai capitalistilor.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...