Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 15 februarie 2014

Raspus criticilor mei, dusmanii adevarului si neprietenii fagarasenilor

Verba volant, scripta manent ( Vorbele zboara, scrisul ramane)

Ca un simplu raspuns celor care ma tot musca de partea dorsala, in special politrucilor neprieteni ai fagarasenilor, am scris o mica poezioara care sa-i mai tempereze. Cotcodacului de serviciu, cel atins de boala lui Calache, ala de se vrea c(g)urul Fagarasului, cel mai cel dintre cronicari, platit regeste de baronul judetean liberal, o sa-i raspund in stilul meu caracteristic si usor ironic. Daca nu v-ar mai finanta Consiliul Judetean tot trustul mass-media, crezi ca radio-televiziunea liberala ar mai rezista? Aveti impresia ca mai puteti prosti cititorii cu povestile voastre, cu "maretele realizari", numiri in functii si numeroasele nimicuri ?

E usor sa faci presa atunci cand ai argati platiti, acces la anumite institutii si bani publici. Mai greu insa atunci cand o faci din pasiune, fara bani . De aceea, vreau sa le transmit criticilor mei sa ma mai scuteasca cu demagogia lor ieftina, cu incercarea lor de manipulare de doi lei, incercand sa ma opreasca sau sa ma faca sa ma abat de la subiect. NU AVETI SANSE !

Poezie cu dedicatie celor care ma musca de buci:

S-a gasit un oarecare, rob galbui si vanitos
Sa ma muste din invidie: chiar de ...dos.
N-am pretins a fi vreodata  c/guru ori un pacifist
Scriu doar ceea ce imi place, ironic, dar realist.

Critici d-astia ca si tine se gasesc destui, sa stii!
Care intra-n fibrilatii, debitand doar ineptii.
Ca injurii si sudalme de la politruci ca tine
Sunt o binecuvantare, pentru pamfletari ca mine!

Penali galbeni ca si tine ce se vand pe cativa lei
Ii manac pe toti odata, doar din tasta sau condei.
Chiar daca lucrezi in presa, nu ascult de cei ca tine
Canta tu la alta masa, ca n-am bani marunti la mine!

Daca ai durei si chinuri, ori nu poti dormi in pace
Ia barbiturice, frate, ori da-ti palme! Jur, ca-ti trece!
Iar acuma spre final, fa un lucru intelept:
Sterge-ma din a ta lista, cu un clik din coltul drept!


Sa recapitulam :
Boala lui Calache, de care sufera criticul penal leberal, este o afectiune grava, transmisibila genetic din penal in penal. Aceasta boala se datoreaza unor mutatii genetice de cromozomi galbeni. Confuzia si perceptia realitatii, denaturarea si injuriile, sunt frecvent intalnite la specimenele atinse de acesta boala. Simptomele debuteaza relativ tarziu -  abia dupa ce au ajuns la putere, asemanator paduchelui cand ajunge in varful capului - maladia loveste devastator modificand comportamentul subiectului prin negarea realitatii. O alta caracteristica intalnita este mitomania sistematizata, dar si deviatiile comportamentale de feudali sociopati care au drepturi asupra tuturor gloatelor, cum s-a exprimat chiar crinul galben. In fine, datorita paranoiei exacerbate manifestate prin injurii la adresa celor care nu sunt de aceeasi parere cu ei, pragul acestei maladii este atins atunci cand, in fibrilatii, se ajunge la delirum galbenum. Au si o obsesie pentru culoarea galben-cacanie, de unde decurge si diareea verbala cu care ataca neincetat pe toti cei care nu sunt de partea lor. Cu idei putine, proaste si foarte proaste, dar fixe si de neclintit, asupresc cetateanul dupa bunul lor plac. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...