Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 13 februarie 2014

Portretul robot al grupurilor de interese

 Cel mai mare rau facut fagarasenilor a venit dinspre asa-zisii liberali( hoti vopsoiti in galben), care sunt doar niste vampiri economici, niste capuse parazite, care ne-au supt tot sangele prin multitudinea de biruri si impozite. Una perorau pana sa acceada la putere, alta fac de cand au ajuns la ciolan. Niste demagogi, imbuibati, corupti si mincinosi pana in maduva oaselor, copii pusi sa conduca un vehicul numit administratia locala, dar care ne-au bagat in sant. Au obtinut o majoritate consistenta, asa ca isi permit sa administreze urbea dupa bunul lor plac. Asta insa nu-i absolva de vina si nici nu schimba realitatea.  Sunt o rusine pentru liberalism si partidul istoric pe care-l reprezinta. 

 Dar nu sunt singurii care au distrus calitatea vietii in Fagaras. Regula jocului imi spune ca trebuie sa fiu echidistant si sa-i pomenesc si pe taranistii care au avut pacatele si metehnele lor. De aceea si sunt astazi atat de mici si neinsemnati. Nici democrat-liberalii n-au fost usa de biserica. Au si ei lichelel lor si partea lor de vina. Sa nu credeti ca pesedistii au ratat situatia. S-au infruptat din ciolan in cardasie cu partidele mentionate. Chiar daca nu au avut niciodata un electorat favorabil, au fost mereu prezenti la masa bucatelor. Interesanta este insa distanta pe care o afiseaza pesedistii in ultima perioada, fata de PNL-ul majoritar din administratia locala, ceea ce reprezinta un semnal bun. Semnal ca se ascut cutitele si incep sa se destrame aliantele impuse de centru. 

Frustrarile sunt mari si cerintele ridicate. In tabara liberalilor se marsaluieste si militeaza pentru scoruri ridicate la alegerile europarlamentare, deoarece aici exista un nucleu de dreapta puternic. Am inteles ca au fost impuse anumite target-uri care trebuiesc indeplinite. De partea cealalta, pesedistii au si ei un target de indeplinit. Acestora li se cere un anumit numar de votanti, desi frustrarile celor care aduc voturi sunt cat casa.  


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...