Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 3 februarie 2014

Mai exista opozitie in Fagaras?

In ultima perioada , administratia locala reprezentata in majoritate de liberali a cam inceput sa sara calul si sa semene a dictatura discretionara. Avand o majoritate confortabila in CL, liberalii fac ce vor si implementeaza tot felul de hotarari dupa bunul lor plac. Indiferent daca aceastea contarvin intereselor cetateanului sau au fost altfel discutate in coalitie. Un exemplu elocvent este marirea taxelor si impozitelor cu 16% pe anul 2014.

Ce a facut opozitia ca sa preintampine aceasta masura? Nimic! De fapt, care opozitie? Ca in Fagaras, nu putem vorbi despre asa ceva. Chiar daca nu prea puteau schimba nimic, mi-ar fi placut sa vad ca se opun. Da' cine s-o faca ? Nemultumiti s-au aratat doar cei cinci consilieri  PSD care fac parte din alinata USL. Dar ceilalti, ce-au asteptat?

Indiferent de masurile luate, opozitia nu si-a facut datoria. Macar formal. Stau si dorm. De fapt, nu exista oameni care sa contrabalanseze situatia pe esicherul politic fagarasean. In celelate partide, fie sunt propulsate aceleasi figuri detestate de alegatori, fie sunt doar niste novici scosi la inaintare de catre parinti sau anumiti sponsori, fie si-au cumparat locurile eligibile cu bani, ca la piata. In Fagaras exista doar o adunatura de politruci, cei mai multi patati, carora li se adauga niste personaje dubioase, dar nu exista oameni sau lideri adevarati, care sa faca opozitie. Exista doar complicitate tacita.

Dupa umila mea parere se impune o curatenie in toate partidele existente la ora actuala in Fagaras. Daca se vrea o contrabalansare a situatiei existente, o masura imperios necesara este schimbarea. Dar nu ipocrizia facuta de anumite partide, care cica au facut reforma, dar au lasat coruptii la butoane, iar incomozii si adevaratii sustinatori, cei care aduc voturi, au fost trasi pe linie moarta.

Taina:
Tic-tac, tic-tac. Timpul trece iar o formatiune care sa faca  opozitie  PeNeLor galbene, nu exista in Fagaras. Este nevoie de oameni noi, care sa revigoreze partidele care au intrat in coma in Fagaras. In caz contrar, o sa asistam pasivi la acelasi teatru prost de papusi, cu marionete si actori grabiti pe scena politica fagaraseana.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...