Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 7 februarie 2014

Liberalii din Fagaras au inventat "taxa pe teava" iar guvernantii vor "taxa pe calorifer".

Primii care au inventat o taxa abuziva au fost fara indoiala liberalii fagaraseni, cei care au patentat "taxa pe teava" impusa cu de-a sila cetatenilor. Indiferent daca erai racordat sau nu la sistemul de termoficare, erai "obligat"de capusele de la Ecou-termic"" in cardasie cu administratia locala, sa platesti un bir. Chiar si cei care nu au contract incheiat cu "fabrica de caldura" erau somati sa plateasaca un serviciu de care nu beneficiau: caldura. Nu mai intru in detalii...

Cert este ca un nea Caisa, adica Ion Ciocan, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, vrea sa introduca si el un bir cetatenilor: o lege care sa te oblige sa tii caloriferul deschis. Pai, mai nea Ciocane, nu ai matalica impresia ca ne incalci drepturile fundamentale si ale proprietatii???

Cum in Fagaras majoritatea apartamentelor sunt goale deoarece cei mai multi fagaraseni lucreaza peste hotare, o sa se trezeasca proprietarii ca au de plata sume uriase pentru caldura. Hmm, las'ca-i fain asa! De parca nu ne ajungeau problemele cu hotii astia de liberali din administratia locala si cu "taxa lor pe teava", acuma mai avem o taxa si pe calorifer, daca o aproba parlamentarii.

Taina:
Credeti ca scapati de biruri? Niciodata! Vreti sa faceti economie si sa reduceti factura la intretinere? Niciodata! Aveti impresia ca daca i-ati votat pe PNL-isti, pe liberali, sunteti si voi liberi in casele voastre si pe caloriferele voastre? Niciodata!!! Ati votat PNL, acum rabdati consecintele!!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...