Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 25 februarie 2014

Investitii zero sub administartia liberala din Fagaras

Pe vremuri, liberalii care faceau opozitie administratiei conduse de fostul primar Barbuti ( ex-PSD) pe toate canalele media, se lamentau si criticau din opozitie ca nu s-a facut nimic, ca nu se atrag investitii la Fagaras, etc. Dupa avantul si aparitiile mediatice repetate in care actualul primar liberal( pe atunci doar viceprimar) critica administratia si primarul, te-ai fi asteptat ca la Fagaras sa duduie motoarele investitiilor, sa gasesti locuri de munca la discretie, strazile sa fie asfaltate si fara gropi, sa se schimbe ceva in bine.

De la preluarea administratiei, dupa un mandat de 4 ani de acomodare si inca apropae doi in care tot ZERO investitii si schimbari benefice pentru po_pulime ( asa cum au promis in campanie), se pare ca acei tineri guralivi care vociferau si promiteau marea cu sarea s-au cam retras intr-un con de umbra si tac malc. Bine, promisiuni de genul V-OM FACE sau DORIM SA, sunt si acum de actualitate. Pe noi ne intereseaza la modul concret, ce ati realizat. V-am spus ca o sa va trec in carnetel toate promisiunile pe care le-ati facut si daca nu le onorati o sa va atrag atentia.

Singurele "realizari" au fost de fapt cateva carpeli de strazi, borduriadele si pavelele galbene pentru firmele voastre de partid, afaceri electorale cu care v-ati mai prelungit inca un mandat de tocat bugetul public. Pentru niste entuziasti tineri care acuzau ca Fagarsul nu de dezvolta si sta pe loc, te-ai fi asteptat la mai mult. Gargara galbena si frectie la piciorul de lemn al incompetentei liberale.

Taina:
Aceasta ar trebui sa fie motivul de ingrijorare pentru toata lumea, ca liberalii nu au facut nimic important in Fagaras de cand au venit la putere. S-au scurs 5 ani si jumatate de nepasare si promisiuni, chiar daca au avut tot sprijinul USL de la centru, iar la nivel judetean au detinut fraiele CJ condus de liberalul Cancescu, tot n-au realizat NIMIC. Cu atat mai putin vor realiza ceva acum, odata cu iminenta iesire de la guvernare. Sigur, acum o sa faca ce stiu ei mai bine: o sa se lamenteze prin mass-media locala ca n-au sprijin si ca sunt oropsiti ai sortii. Mda, dar nu va mai crede nimeni. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...