Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 3 februarie 2014

Gerul ne umfla facturile la utilitati. Consumul gazului s-a triplat in aceasta perioada.

Gerul si viscolul care s-a abatut asupra Tarii Fagarasului o sa ne umfle facturile la utilitati, indiferent de forma de incalzire intrbuintata, fie ca detinem centrale de apartament, fie ca suntem racordati la fabrica de tepuit fagarasenii denumita "ECOUtermic", patronata de catre CL majoritar liberal. Bani mai multi din buzunare vor scoate si cei care se incalzesc cu lemne sau cu radiatoare pe curent electric. Posibil ca si facturile de apa sa creasca, datorita apei pluviale care s-a adunat , desi startul de zapada nu a fost consistent.

Pe perioada de ger si viscol, centralele de apartament, dar si sobele sau centralele pe lemne ori caloriferele electrice au lucrat la foc continuu pentru a asigura confortul termic dorit de fiecare cetatean. Asta inseamna mai multi metri cubi de gaz sau kilowati in plus la factura. Consumul la electricitate a crescut in aceasta perioada de iarna cu 20 % . Iar consumul de gaze a crescut semnificativ in aceasta perioada. Ingrijorator este faptul ca depozitele de gaze din productia interna se cam golesc in aceasta perioada. Ministrul Economiei, domnul C-tin Nita( presedintele filialei PSD Brasov) a si anuntat ca se gandeste sa limiteze consumul de gaz in domeniul industrial, pentru a sprijini consumul casnic.

Taina:
Daca la consumul de electricitate si gaz ne putem limita fiecare in functie de necesitati si portofel, la factura de apa pluviala nu prea avem ce sa limitam. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...