Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 22 februarie 2014

Aristotel Cancescu joaca alba-neagra in politica: Am sustinut iesirea PNL de la guvernare, dar la Brasov sa ramana USL

Caragiale este mai prezent ca oricand in viata noastra. Iata ca si politicienii joaca alba-neagra, functie de interese. Curat murdar, bibicule!  Dom'le, eu in calitate de jupan al leberalilor din judet imi arat sustinerea fata de iesirea de la guvernare, dar la nivel de judet, doresc sa ramanem in aceeasi formula.

 Pe data de 16 februarie : "Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat, la plecarea de la sediul PNL, că, personal, a susţinut ieşirea PNL de la guvernare în şedinţa la care a participat." conform realitatea.net. Peste doar cinci zile, pe 21 februarie, o intoarce ca la Ploiesti, functie de interese si ciolan, conform declaratiei de presa ,Aristotel Cancescu vrea pastrarea USL in judetul Brasov.

Dar si social-democratii s-au aratat de acord cu aceasta propunere. Iata si declaratia facuta de Mihai Popa, desemnat sa se ocupe de relatia cu PNL : "Cred că la nivel local, colaborarea dintre noi şi liberali va continua, iar proiectele importante ale judeţului vor fi continuate".

Cu alte cuvinte: sa iesim de la guvernare, dar sa ramanem pe posturi, functii, sa avem acces in continuare la fonduri si la ciolanul cu carne moale si frageda. Nu plecam din macelarie, doar stam in fata ei.. Hehehee, cat de prezent este Caragiale in zilele nostre:  Bibicule,, unde nu e moral, acolo e coruptie, si o sotietate fara printipuri, va sa zica ca nu le are!... Auzi dumneata miselie, infamie.Uita-te la el cum se tulbura! Lasa, omule, zi-i misel si pace! Ce te aprinzi asa? Asa e lumea, n-ai ce-i face, n-avem s-o schimbam noi. Cine-si poate inchipui pana unde merge miselia omului!

Aici se potriveste si zicala: Spunem cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Cine sunt, ce sunt, cum se numesc, ce spun, ce gandesc, cum gandesc oamenii politici ai urbei, luminandu-se si luminand ipostazele persoanei lor, intr-o infernala stereotipie care declanseaza rasul.

Taina:
Las' ca-i bine si la vara cald! Lor sa le iasa spagile si invartelile, sa isi mentina aranjamentele si capusele pe pozitii. Ce conteaza ce se intampla la centru sau ce vor moftangiii de alegatori din judet. Po_pulimea nu conteaza pentru baroni, doar interesele lor primeaza.  Eu n-am vazut caine sa plece de buna voie din fata macelariei. Credeti ca liberalii din judet sunt pregatiti sa isi lase posturile dentinute prin structurile guvernamentale sau diferite deconcentrate, doar de dragul lui Antonescu ? Eu unul, nu cred! Pana la urma, fiecare isi urmeaza propriul interes! Cu alte cuvinte: interesul poarta fesul!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...