Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 31 ianuarie 2014

Camerele de supraveghere spioneaza doar cetateanul, nu si mafiotii !

A fost odata ca niciodata un municipiu in care daca te plimbai pe inserat, aveai toate sansele sa iti frangi gatul , sa te atace cainii maidanezi, ori chiar sa cazi intr-un canal fara capac ( ca astea au luat demult drumul centrelor de colectare). Apropo, de ce n-au instalat camere de supraveghere si la centrele de colectare a fierului vechi ? Asa scapam si noi de hotii de fier vechi care opereaza zilnic pe raza fostului Combinat Chimic. Dar vedeam si masinile care intra cu tone de metale, din ordinul personajelor influente si cu apartenenta politica. Mai ales ca un astfel de centru de colectare apartine tatului viceprimarului .

Mda, dar cum sa-i deconspiri pe contrabandisti si pe marii finantatori ai partidelor. Nuuu, asa ceva este de neconceput. Nu se poate dom'ne, este inadmisibil sa spionam activitatea unei firme private, sa demascam toti hotii. Ramanem fara obiect de activitate, ne taiem singuri craca...Mai bine spionam noi intrarile in bodegi, anumite stradute si intersectii, mai dam o amenda, mai vedem cine cu cine se plimba prin oras, etc. Noi am montat camerele pentru siguranta cetateanului, care trebuie spionat. Nu hotii care fura si duc metalele la centrele de colectare. Sa va fie clar, astea sunt ordinele primite de la primarie...

O idee proasta nu e proasta destul pana nu se inmulteste prin repetitie. Si e putin probabil sa vezi o prostie intamplandu-se o singura data. Dar, cu siguranta, exista o prima data insuficient pedepsita, din moment ce faptasul mai are suficienta energie pentru a ne sfida continuu.

In alta ordine de idei, eu zic sa facem o cheta si le mai dam celor din administratie si ceva bani cash, ca taxele si birurile nu le ajung. Ca acus incepe campania si au nevoie baietii de "lovele" ca sa cumpere voturile fagarasenilor.

Si cand te gandesti ca ne puneam nadejdea in tineri. Oare cine este in spatele acestei constructii de transformare a lor intr-o asemenea turma? Astia ar fi in stare sa ne taxeze si pentru ca purtam pe strada culoarea galbena, doar ca sa isi atinga scopul si sa isi mentina functiile.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...