Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 9 ianuarie 2014

Semne bune anul are: arestari de ochii opiniei publice

Dupa cum ma asteptam, noul an a inceput in forta, cu arestarea lui Adrian Nastase. Nici nu a ajuns bine dupa gratii, ca a si inceput sa isi scrie pe blog toate nemultumirile si frustrarile, ca vezi Doamne, i s-a dat portretul jos de pe perete si ca a fost lasat din mana de partid. Mda, cam naspa. Asa se intampla cand promovezi doar hahalere...

Dar nu despre telenovela arestarii marelui politician voiam sa va scriu, ci, despre faptul ca, in general, am o parere destul de buna despre DNA, care i-a cam bagat in sperieti pe toti ( in mandatul lui Daniel Morar). 
Observ ca, si dupa plecarea lui, treburile par sa miste. Insa nu peste tot in tara. Nu sunt oare legile pentru toti? De exemplu, in Tara Fagarasului n-am auzit de arestari spectaculoase, de dosare rasunatoare ale indivizilor care au falimentat Combinatul Chimic Fagaras, politicieni dubiosi care au contribuit la falimentarea industriei fagarasene. Dimpotriva, cei vinovati au ajuns parlamentari sau consilieri. Desi s-au facut cercetari acum cativa ani, cu probe concludente si de netagaduit, umbrela sau scutul de partid i-a salvat pe impostori, Astfel ca, dosarele au primit NUP! Se aude DNA ? ALO, doamna Kovesi, trimiteti pe cineva si la Fagaras?


Nici macar arestarile efectuate in vara, de DIICOT, nu s-au finalizat cu rezultatul scontat. Desi s-a facut tam-tam mare despre crima organizata si destructurarea retelei, trafic de droguri de mare risc si trafic de persoane, prostitutie, santaj si alte fapte grave, s-au dat cateva condamnari de cativa ani sau chiar cu suspendare, unii au scapat de anumite acuzatii, iar ceilalti isi asteapta condamnarea. Astia sunt doar pestii maruntii, adevaratii rechini sunt la adapost.

Ca si interlopii care au terorizat Fagarasul, marii rechini ai coruptiei si devalizatorii industriei, sunt liberi si au averi uriase. Pe nimeni n-a interesat finalizarea cercetarilor pana la capat, desi faptele de coruptie economica NU se prescriu. Avem rabdare si tutun, pana cand cineva se va pune pe treaba, sa vedem si noi unde naiba s-au dus toti banii aia. Bun, ca s-au construit averi fabuloase, ca unele partide au prosperat, se stie deja. Mda, dar noi vrem sa-i vedem pe vinovati dupa gratii.


(Yo din Fagaras)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...