Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 21 ianuarie 2014

Reporter pentru o zi : Scrisoare deschisa adresata administartiei locale

Scrisoare deschisa trimisa de catre alt cetatean revoltat de administratia liberala

"Ca simplu cetatean platitor de taxe si impozite ma declar total nemultumit de actuala administratie care conduce Fagarasul. M-am inselat cand le-am dat votul, sperand ca se schimba ceva, ca vin vremuri mai bune si liberalii o sa faca ceva si pentru Fagaras. Dar dimpotriva, actualul primar, viceprimarul si consilierii liberali sunt doar pusi pe capatuiala. Toti sunt interesati doar de binele lor, fara sa le pese de cetateni. Condamn coruptia acestor PNL-isti, minciuna, propaganda si oamenii de paie care conduc actualmente Fagarasul, prostovanii care si-au cumparat locurile de alesi.
Calcat in picioare de actuala administratie publica locala, o administratie de incompetenti, incompatibili si infractori, administratie condusa de o marioneta fara scoala, fara educatie, fara etica morala, solicit demisia acestor impostori care ne ruineaza si conduc fara discernamant.
Solicitarea vine ca urmare a imposibilitatii de a mai sustine financiar prin taxe si impozite multiple un grup infractional denumit administratie publica locala, imposibilitatea de a mai tine in spate acesti trantori liberali, imposibilitatea de a mai finanta toate tampeniile care le trec prin cap, a firmelor lor de casa, a lucrarilor incepute si nefinalizate dar cu costuri triple."


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...