Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 13 ianuarie 2014

Pe surse: Dreapta se pregateste de marea tradare

Pe surse am primit o nota informativa din care reiese ca echipa liberala s-a decis sa pedepseasca PSD-ul, invocand ca au fost umiliti de mai multe ori. Se pare ca liberalii vor sa isi uneasca toate degetele de la mana dreapta, sub manusa dreptei unite, astfel incat sa riposteze la un eventual atac prin formula: Antonescu  presedinte, Tariceanu- prim-ministru.

Se pare ca este o vendetta a liberalilor pentru fapta din 2008, atunci cand Geoana l-a lasat cu ochii in soare pe Tariceanu, anumite "concesii" inghitite de liberali, incepand cu coabitarea, frecusurile din spatele cortinei, renuntarea mai de voie de nevoie la ministerul Justitiei, reducerea atributiilor ministerelor conduse de liberali, etc.

Se pare ca nici presedintele-jucator nu se lasa mai prejos si il curteaza pe Antonescu, doar pentru a intra din nou in carti. Aici se complica putin lucrurile, deoarece Basescu isi doreste functia de premier, iar liberalii au venit cu o mutare soc pe dreapta si anume : anuntarea unei candidaturi comune presedinte premier in formula Antonescu – Tariceanu.

Imi place unitatea asta "conspirativa" a dreptei unite, care o freaca de ceva vreme pe stanga. Se pare insa ca nu-s multumiti de rezultat si vor sa se intoarca pe dreapta unita. Cum s-ar zice: unitate, fraterintate, toate pe dreapta frecate...

Ramane sa vedem daca se adevereste aceasta informatie.......(Yo din Fagaras)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...