Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 16 ianuarie 2014

Monitorizarea fagarasenilor : metoda comunista de supraveghere

Locuitorii din Fagaras nu mai fac nici o miscare fara ca ochiul primariei sa nu-i vada!

Stalpii din oras au fost impanziti de camere de supraveghere. Fagarasenii vor fi monitorizati de la sediul Politiei Locale 24 de ore din 24. Multi dintre locuitorii urbei nu au crezut ca ochiul primariei monitorizeaza tot ce misca pe strazi.

Ochii vigilenti ai primarului si liberalilor din administratie vor iscodi atat intrarile in oras, intersectiile, scolile, dar mai ales barurile unde intra alegatorii sa isi inece amarul. Vor sa stie tot ce misca in oras. Chiar daca varianta oficiala este aceea ca se doreste stoparea infractiunilor, a accidentelor sau aruncarea deseurilor la intamplare, debarasarea de cainii nedoriti pe strazile municipiului. Toate acestea se puteau realiza si fara aceasta monitorizare, prin patrulele politiei care odinioara isi faceau rondul zi si noapte pe strazi,  politistii locali si jandarmi. Pe vremuri circulai fara frica si noaptea pe strazi, ca era sectoristul de serviciu prin preajma. Astazi, dorm in post ...cu monitoarele in fata!

Pe romanește, ca Ceausescu : "nevinovatul" primar vrea sa stie tot ce misca, ce nu misca dar poate misca, cand, cu cine, unde, de ce si pentru ce, pentru cine si cu cine, inclusiv mijloacele. Nu de alta, dar se apropie alegerile, iar observarea face parte din strategia de campanie, numaratoare, miscari tactice, adunari ale nemultumitilor care trebuiesc monitorizate si inabusite inca din fasa.

Fiindca nu are nici o baza legala de a cere „sa i se comunice” unde se duce cetateanul/alegatorul cu masina, nevasta, sau amanta personala. Mda, dar cu ochiul indiscret al camerei de supraveghere poate controla multimea, poate afla cine, ce si cand a plecat, intrat in oras...

Daca tot suntem la capitolul obligatii, una din ele, care sta in fisa postului "nevinovatului" primar e aia cu plecatul cu masina primariei in interes personal, sa isi duca plozii la gradinita sau scoala, evident ca pe benzina institutiei, inclusiv vizitarea socrilor in Hurez, acolo nu mai exista camere de supraveghere..

Taina:
Vorba aia…„ ai grija ca se filmeaza !”

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...