Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 30 ianuarie 2014

In Fagaras nu-i alerta, dar sunt caini cu alta tenta...

Nici nu stiu ce ar trebui sa ma ingrijoreze mai mult. Vestile proaste pe care ni le dau meteorologii, ori incompetenta autoritatilor fata de haitele de caini care strabat din nou strazile Fagarasului. Pentru ca, oricat as fi de ingaduitor, trebuie sa recunosc faptul ca administratia asta liberala nu stie sa gestioneze situatia cainilor vagabonzi. Desi au instalat 24 de camere de supraveghere, pe strazile municipiului se plimba nestingheriti si infometati mai multi caini decat inainte. Sigur, camerele sunt doar pentru supravegherea celor incomozi si din tabere diferite, pentru a penaliza cate un nefericit conducator auto si alte mizilicuri.  Acum in prag de iarna, datorita lipsei de hrana si conditiilor meteo nefavorabile, cainii fara stapan sunt agresivi si primejdiosi. Feriti-va fagaraseni de haitele infometate de caini!

Ma bucur totusi ca nu ne-au napadit si pe noi nametii, ca nu avem situatie de alerta si cod rosu, ca altfel iar puneau liberalii de o sifonare a banului public. Fie sustineau ca au investit sume colosale in materialele de dezapezire, fie contractau probabil ca in fiecare an puscariasii de la Codlea. Oricum, nu cred ca scapam de renumitul contract de 10.000 de euro, pe care onor edilul-sef il face cadou celor de la Codlea in fiecare an. In cateva luni o sa-i vedem pe puscariasi iar pe strazile din municipiu, la curatenia de primavara. Ce fain este sa fii primar si sa acorzi contracte la discretie, fara licitatie ci prin incredintare directa, celor care fac parte din partidul liberal. Asa-i ca unii castiga bani foarte usor si pe spinarea noastra?

Dupa cum afirmam la inceput, nici nu stiu ce ma ingrijoreaza mai tare, noua zapada care o sa se depuna peste cea veche deja existenta sau faptul ca o sa ne invadeze alte haite de caini infometati? Bine, si acum sunt o gramada de strazi si trotuare din municipiu care n-au vazut lopata. Mda, dar pe aceleasi strazi dai nas in nas cu haitele de caini. As vrea sa fiu indulgent si sa le gasesc o scuza celor din administratie: ca-i iarna grea, ca-s conditii vitrege afara, ca si cainii sunt suflete, dar nu pot pur si simplu. Iarna vine in fiecare an, iar hingherii trebuie sa isi faca treaba. Ca bani au incasat de la administratie. Mai sunt si camerele de supraveghere, asa ca n-au scuze. La treaba tovarasi liberali, nu l-a intins mana si cersit biruri si taxe!

Taina:
In curand o sa inceapa campania electorala pentru europarlamentare si veti iesi la cersit voturi, dar atunci o sa va decontam si noi nota de plata.  


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...