Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 28 ianuarie 2014

Actori si marionete

Desi scriu pe-nteles, nu toti pricep sau nu vor sa priceapa! Nu ne plac cei care nu ne seamana, pentru ca nu-i intelegem.

Baieti, nu va grabiti cu aparentele! Sunt amagitoare si dati dovada de sindrom "premenstrual" , de istericale, se pare chiar ca ati intrat in fibrilatii. Nu fac referire doar la postacii afiliati ai PNL-ului. E o tara libera! Macar  din acest punct de veder. Nu ma deranjeaza deloc, absolut deloc, nici injuriile, nici jignirile, nici alte aberatii debitate si transmise la adresa mea. Nu dau doi bani pe fraierii/postacii de serviciu, lingaii din partidul galben! Asa incat, dati-i bataie, "robilor" galbeni de oftica! Postati-va frustrarile. Altfel vi se urca la cap si va moare creierul si asa afectat!

Disparitia bunului simt este prima faza a haosului mental, iar administrarea prin crize si nevroze, stari de anxietate, este a doua faza. Bunul simt nu inseamna ipocrizie si nici slugarnicie. Nu inseamna sa ridici in slavi virtutile inexistente ale superiorului tau pe scara sociala si nici sa taci atunci cand drepturile tale sunt incalcate.

Exista in imediata noastra apropiere, niste persoane care nu gandesc prea mult, care nu au nici experienta si nici competentele necesare pentru a administra sau reprezenta oameni, dar cu toate acestea, datorita conjucturii si apartenentei la clanul sau caracatitia partidului ajung in anumite posturi, iau decizii, etc..

Desi au ajuns in aceste posturi ale administratiei datorita faptului ca predecesorii n-au facut nimic, odata instalati in posturi, nu sunt cu nimic mai breji. Ba dimpotriva, sunt mai hapsani si infometati, mai hoti si mincinosi, asteptand doar cu mana intinsa pomana de la baronul judetean, feudalul Consiliului Judetean.

Competentele nu mai trebuiesc demonstrate si ajunge doar sa spui ca ceilaltti erau incompetenti, omitand sa spui ca actuala administratie galbena este cu mult mai incompetenta si habarnista decat cea dinainte. Ca niste rahati galbeni au luat locul unora rosii, ca au dorit doar sa ajunga la "poame" si sa guste din dulceata puterii si a avntajelor.  Asadar, o dejectie galbena nu devine mai buna daca se infiltreaza in pastelul de culori, in haznaua pestilentiala a politrucilor demagogi. Aici e vorba despre dejectiile societatii care printr-o metoda strict coloristica, absolut jalnica, reusesc sa prosteasca inca mase mari de oameni, administrandu-le cate un pisvaiser galben pe post de bere sau suc, cate un blid de ciorba si doi mici, la cantina fostului Combinat Chimic. Plus, cumpararea electoratului cu tenta maslinie din cartierele limitrofe.

Ca cei multi nu vad aceste lucruri, este oarecum de inteles. Dar sper ca au macar bunul simt de a nu avea pretentia, ca noi, cei care le vedem, sa ne tinem gura!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...