Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 10 decembrie 2013

Stiri loco Fagaras: Rasaliu trece in barca PSD-ului; cazuri de trichineloza

1. Fostul senator PDL Marian Rasaliu, a virat in ultimul moment pe stanga, trecand de la functia de sef serviciu din cadrul Serviciului Economic Recuperare Debite APIA, la functia de director de uzina. Inca un traseist recompensat cu o functie de conducere. Astfel, politicianul o sa administreze destinele "Uzinei R" din Feldioara. Aceasta uzina este administrata de Compania Nationala a Uraniului si este considerata obiectiv de importanta strategica.

Ce sa faca "bietul" om, ca sa isi asigure un loc caldut de munca, a fost nevoit sa aleaga intre stanga si dreapta. Se pare ca pe stanga a fost lozul castigator. Asteptam noi surprize si mutari de "ultim moment" pe tabla de sah a razboiului dintre stanga si dreapta.
.............................................................................................................................................
2. Conform Directiei Sanitar Veterinare, au fost descoperite doua cazuri de trichineloza in Fagaras. In aceasta perioada se fac mai multe analize, datorita numarului crescut de sacrificari de animale care se fac in preajma sarbatorilor de iarna. Populatia este sfatuita sa nu consume carnea de porc fara sa-i faca analiza trichineloscopica.

2 comentarii :

  1. http://wikifagaras1.blogspot.ro/2012/07/prostii-prospera-cand-cultii-dispera.html

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi de ce: http://www.bzf.ro/senatorul-sebastian-grapa-declara-razboi-pornografieivezi-de-ce/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...