Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 12 decembrie 2013

Spovedania alesilor la Sf. Cetatean

Postul Craciunului, cunoscut si sub numele de Postul Nasterii Domnului, este unul dintre evenimentele mult asteptate de crestini. Credinciosii adevarati postesc din evlavie si credenita de a-si mai spala din pacatele acumulate, altii din traditie, iar cei mai multi, ca asau au auzit si vazut ei pe la rude. Mai exista si tagma politrucilor, cei care tin post doar de fatada, ca da bine la public.

Totodata, crestinii adevarati se spovedesc la duhovnic, se impartasec, iar aceste momente de evlavie crestina ii ajuta sa se lepede de faptele si vorbele rele, de minciuni, manie, ura si injuraturi, etc.  Ca sa nu ramana mai prejos, au inceput sa se spovedeasca si alesii la Sf. Cetatean: au jurat sa ne saraceasca, sa ne taxeze la sange, sa ne dispretuiasca si asupreasca mai rau decat in sclavagism. Ce-i drept, ne-au pus beculete si luminite prin oras si pe cetate( care arata frumos) ca sa vedem si noaptea daca ne-au mai ramas ceva bani in portofel pentru biruri, sa ne aducem aminte ca ei sunt mai presus de lege si pot mangli in liniste, ca ne vor inchide gura...Ne-au demonstrat ca pot fura o tara intreaga, ca infractorii sunt ministri sau parlamentari si nu mai pot fi anchetati, ca ni se fura libertatea cuvantului si in general toata LIBERTATEA.

Preacucernicul duhovnic de la Opinia Fagaraseana le-a ascultat toate frustrarile alesilor: noi nu furam!, doar subtilizam fonduri publice, pe care le impartim cu partidul, ca nu ne oprim toata suma. Noi nu prea-curvim!Doar uneori, cand promovam cate o fatuca din asta tanara, iar daca nevestele sunt asistentele unor politruci si iau si ele o leafa de la STAT( ca nu stim cum si cat stau) nu se cheama ca se prostitueaza intelectual... Noi suntem pragmatici! Ne orientem si tragem jar la oala noastra. E poporul prost! Ca ințelege gresit! Noi vrem prosperitate pentru noi, poporul ...mai la primavara cand da urzica si leurda. Iar presa asta online e de vina ca ne da in gat si ne trage de maneca…Ca ne insulta si calomniaza! Noi avem drepturi ca suntem super-cetateni, nu asa niste calici...

Taina:
Sopteste lumea in targ ca sunteti cei mai mari hoti care au existat vreodata. Evident ca nu punem botul la barfe, ne documentem mai intai intreband in stanga si in dreapta, abia apoi incepem sa le dam dreptate oamenilor.

PS:Va puteti privi sotiile,copiii,mamele si vecinii in ochi si sa le spuneti ca sunteti crestini sau ca aveti un Dumnezeu?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...