Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 17 decembrie 2013

Romanii si-au gasit liberetatea in luna decembrie

Asa cum am afirmat si in articolul trecut, luna decembrie are o insemnatate aparte pentru romani: este luna in care ne-am eliberat de politicenii care ne asupreau. Aceasta libertate pe care am dobandit-o acum 24 de ani, nu trebuie sa inceteze acum, cand superbanditii din politica au dorit eliberarea infractorilor, imunitatea coruptilor, amnistierea politicienilor care au incalcat legea, cei mai multi prin incompatibilitate.

Atacul care a avut loc asupra democratiei prin modificarea Codului Penal, tinde sa multumeasca penalii din politica, baronii locali corupti, niste incompetenti care nu pot face performanta decat prin inselaciune si abonare la banul public. Prin aceste manarii de joasa speta s-a ciuntit libertatea justitiei, a libertatii de expresie, etc. Metode folosite de asupritori si tirani...

De aceea, atunci cand ne gandim la Revolutie trebuie sa ne amintim si de punctul 8 al "Proclamatiei de la Timisioara", in care se propunea ca activistii si oamenii "Securitatii" sa nu poata ocupa nici o functie publica timp de trei legislaturi consecutive. Dar ce sa o mai lungim, chiar si astazii puii de activisti din partidul galben ma ameninta si imi transmit voalat ca exista o sectie a "Securitatii, care-i urmareste pe cei care incita la revolta". Sa mori tu, galbene, de oftica? Pai, transmite-le ca m-am saturat de VOI si este dreptul meu sa protestez.

Aveti experienta in astfel de activitati de hartuire, ca si seful vostru. Presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, a dezvaluit public ca a apelat la serviciile secrete pentru a descoperi cine scria pe wikibrasov.wordpress.com, un blog care scria contra PNL si publica documente compromitatoare despre contractele pe bani publici. Asa deci, va ocupati de POLITIE POLITICA, mizerabililor! Las'ca-i fain asa! Au murit tineri la "Revolutie" ca sa isi castige LIBERTATEA si vin niste galbeni penali si vor sa ne fure aceasta libertate obtinuta cu pretul sangelui. Am adaugat si adresa unde puteti viziona videoclipul cu declaratia lui Aristotel asupra blogului amintit:  http://www.youtube.com/watch?v=RfYdURUcu4g

Taina:
Daca la nivel central politicienii o fac de oaie vazandu-si doar de propriile interese, nici la nivel local realitatile nu-s mai grozave. Certurile sunt din ce in ce mai dese in randul USL-ului. Cand e vorba despre drepturi, liberalii isi cer primii functiile si drepturile, cand e vorba de obligatii si impartit, incep sa scartaie si sa ne abureasca cu tot felul de povesti, ca vezi Doamne ei au un procent mai mare, desi la nivel central au cerut posturi si ministere in procent egal. Iti aduci aminte, prietene galben, despre dicutia avuta pe aceasta tema? Ei, acum suportati consecintele si asumati-va esecul administratiei la nivel de Fagaras. 

Prin politici anormale
Cu decizii mai banale
Gastile astea penale
Ne cresc taxele locale.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...