Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 16 decembrie 2013

Reteaua de partid si luna decembrie, luna reprezentativa pentru romanii nemultumiti

Conform structurilor organizatorice din orice oraganizatie, totul trebuie controlat de la baza spre varful piramidei. De la cel mai mic trepadus, pana la baronul local/judetean, parlamentar. Pe liste sunt aceiasi, din patru in patru ani. Daca nu ei, atunci copiii lor, sotii sau sotiile, in general neamurile. In ultima instanta, retardatii care pot fi manipulati usor, santajabilii, patatii, cei care pot fi usor manevrati: marionetele sau oamenii de paie. Fiecare il asupreste si exploateaza pe vasalul din ierarhia inferioara, fiecare este robul cuiva, fiecare stie ceva compromitator despre un anumit membru al organizatiei.

 Numai ca si in partide, ca si in mafie, exista OMERTA, legea tacerii. Nimeni nu scoate un cuvant, se apara intre ei, dar se si santajeaza cand vine vorba despre foloase necuvenite si functii. Reteaua e protejata, da ordine prin institutii, iar un control e suficient sa-i reaminteasca oricui ca reteaua nu moare, se transforma. Reteaua e protejata, pentru ca produce pentru mai sus, reteaua superioara. Cotizeaza, uman si material. Cantitativ. Cu voturi si bani.

Din fericire mai exista si cei nemultumiti de masurile luate de liderul organizatiei, cei care se simt tradati. In fiecare grup e cineva care tradeaza reteaua, pentru ca nu mai suporta jupuirea, iar reteaua stie, dar n-are leac, pentru ca acesti tradatori nici n-au furat si nici nu intentioneaza. Unii incep sa isi strige nemultumirea, cei mai multi tac resemnati, dar foarte multi gandesc, iar retelei nu-i convin oamenii care gandesc. Au chiar o repulsie fata de cei care opun rezistenta si se asociaza contra retelei. Cand se isca un nucleu de nemultumiti, ei sunt rapid eliminati sau scosi pe linie moarta.

Taina:
Cei din varful retelei de partid au fost nauciti de faptul ca incet dar sigur, unii se trezesc din amorteala si incep sa isi strige nemultumirile. Ca nu se mai lasa prostiti de vrajeala ieftina a partidelor prin mass-media locala, cea care scrie numai aberatii. De aceea nici nu mai au cititori. Probleme cu credibilitatea, baieti? 

Cum luna decembrie este considerata luna romanilor, exista posibilitatea ca acesti nemultumiti sa se organizeze si sa se uneasca, atunci sa vezi probleme. Sa fie doar inceputul ? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...