Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 19 decembrie 2013

Reporter pentru o zi: Srisoare deschisa catre primarul Fagarasului

Primim tot mai multe scrisori de la cititori, revoltati de conducerea liberala, de cand am inaugurat rubrica "Reporter pentru o zi" si "Gura targului". Avem o deosebita satisfactie ca nu suntem singurii care criticam modul defectuos de administrare al municipiului Fagaras, ca societatea civica a inceput sa prinda curaj, ca incep fagarasenii sa isi strige nemultumirile si, mai ales ca avem aliati in lupta contra politrucilor corupti, a activistilor manipulatori, a borfasilor care s-au reunit sub umbrela unui partid mafiot si capuseaza bugetul local.

 Redam mai jos scrisoarea deschisa pe care am primit-o pe adresa redactiei : 


 "Domnule" primar  inca al municipiului Fagaras,


   Folosesc termenul de domn pentru ca asa cer rigorile limbii romane, nu pentru ca asa e politicos. Acum in prag de sarbatori doresc sa va urez in numele fagarasenilor sanatate si fericire. Dusmanilor sa le urezi de bine, ca Dumnezeu are masura pentru fiecare dupa faptele sale. Si tot acum in prag de sarbatori doresc sa va adresez cateva intrebari care framanta comunitatea pe care cica o pastoriti:

   1. De ce folositi masina institutiei in interes personal, iar deconturile de carburant se fac tot la institutia la care temporar sunteti baci? Sau dusul si adusul copiilor de la gradinita si parcatul la o anume poarta din Hurez intra tot in atributiile de ales?

    2. La cat estimati ca se va ridica factura de iluminat public stradal in luna decembrie?

    3. De ce banii veniti de la Consiliul Judetean, expres pentru iluminatul de Craciun, nu vin si in cazul altor proiecte mult mai stringente?

    4. Cand o sa incetati sa mai acordati beneficii mascate angajatilor fideli?

    5. Cand vom vedea si alte firme care sa lucreze sau sa presteze pentru primarie in afara celor consacrate ale colaboratorilor apropiati? Si cam la ce suma se ridica contributiile acestora la efortul comun?

    6. Cand o sa incetati cu chermezele copioase acordate cu fiecare ocazie ivita, tot pe banii contribuabilului?

    7. Cand o sa intelegeti ca Fagaraul nu se rezuma la cetate si la bulevarde? Aveti idee unde e strada Salcamului? Sau o gasiti doar in campanie?

    8. Cand se va da dispozitie catre "Paulica Hingherul" de curatare a orasului?

    9. Cand se va reglementa situatia transportului in comun (nu sunt afisate traseele si programul autobuzelor dar nici nu se reziliaza contractul - chiar aveti nevoie de un vot in plus in consiliul local???)?
    10. CAND O SA INCEPETI SA FACETI CEVA PENTRU POPULATIE GEN LOCURI DE MUNCA ???

P.S. 1 Nu accept raspunsuri de genul: nu este adevarat, sine die (la pastile cailor), nu stiu sau totul e o campanie de defaimare.

P.S. 2 Sper ca la urmatoarea sedinta a Consiliului Local sa nu se decida majorarea impozitelor si taxelor, asta ne va aduce la usa primariei."
                  Fagaras                                                                                Un contribuabil revoltat                      19.12.2013 

Taina:
Pentru toti cei care va simtiti tradati, umiliti, inselati si nedreptatiti, va stam la dispozitie si ne gasiti la adresa : opiniafagaras@yahoo.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...