Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 2 decembrie 2013

Politica tepuitorilor si a taxelor multiple

Avem o clasa de politicieni care mai de care mai incapabili si tepuitori, o administratie care ne cocoseaza cu birurile. Lipsiti de solutii, guvernanti si administratiile locale recurg la ce-a mai simpla metoda de a strange bani la buget: se taxeaza tot! Incepand cu terenurile , casa, masina, nevasta sau amanta si pana la cele mai nastrusnice biruri inventate : "taxa pe teava", pe apa de ploaie, stalp, iesire la DN, cosul de fum, aer inspirat dar si expirat, vanturi trase, etc.Tot! Absolut totul se taxeaza!

Intr-o tara ca Romania puternica, exista si un Brasov puternic, care include si Tara Fagarasului p(f)uternica. Aici intra si Primaria Fagaras! Si ea,cum altfel, decat tot …p(f)uternica! Atat de p(f)uternica incat taxeaza la randu-i,tot! Ce prinde,ce poate,ce trebuie si ce nu trebuie. Toate aceastea sunt bine inchegate intr-o structura p(f)uternica de cadre, cu nevestele incluse in pachet.

Partea cea mai nociva o reprezinta agresiunea de proportii la adresa contribuabilului, a omului de rand care munceste si isi plateste la timp taxele si impozitele. Inca o dovada a lipsei de strategie, dar si a lipsei de expertiza in intelegerea problemelor si nevoilor populatiei, avand la baza o politica fiscala haotica, incoerenta.
Iar de vina sunt snapanii de politruci, cei care ne administreaza ineficient destinele. Cica ei sunt "insarcinati" sa carmuiasca peste po_pulime, isi scruteaza „turma” de creduli care-i mai asculta, avand in ochi taisul privirii unui animal de prada gata de atac. Ia sa-i urmariti cu atentie si sa vedeti daca am sau nu am dreptate...

Taina:
Traim in tara politrucilor si a escrocilor. Va fi vai si amar de capul lor cand poporul nu va mai rabda umilinta si foametea. Am un presentiment ca „se va plini vremea”. Noi am copilarit in strada, am comunicat unii cu altii, am deprins din mers arta de a ne descurca in orice situatie. "Strada" ne-a dat puterea de a merge mai departe, de a gasi solutii. Copiii nostri, nici macar sansa asta n-o mai au.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...