Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 3 decembrie 2013

Interlopii din Fagaras si-ar dori un partid al lor

Ca sa scape de bratul lung al legii, interlopii din Fagaras si mai marii clanurilor mafiote care au terorizat municipiul s-au hotarat sa adere la Partida Cosa Nostra . Ei stiu ca organul abilitat, care se cheama DIICOT, le-a cam incurcat planurile. Nu ca institutiile locale: Politie, Procuratura, Judecatorie, care nu-i deranja cu nimic.

Asa ca, miscarea interlopilor din municipiu va lua pozitie impotriva tratamentelor umilitoare si a persecutarilor la care sunt supusi de organele abilitate: sa-i cerceteze, interogheze, umileasca cu mancarea si tratamentul de cazare din hotelul AREST-PUSCARIE. "Cu toate ca unii dintre locotenetii de baza ai organizatiei au fost saltati de DIICOT, sefii retelei nu sunt deranjati nici macar cu o invitatie la sectie, ca sa le ofere ofiterul de serviciu o ceasca de cafea" a afirmat unul dintre initiatorii acestui demers.

Cei mai mari rechini ai acestei retele, vor sa devina astfel politicieni, sa isi legalizeze oarecum organizatia si sa adere si ei la clanul politicienilor corupti. Acestia afirma ca actualii politicieni si partidele pe care le conduc, sunt mai santajabili si escroci decat ei, ca-i discrimineaza fatis, ba chiar ii trateaza cu flit, ceea ce-i indeamna sa nu poata deveni niste cetateni onesti, asa cum isi propun in fiecare zi, dupa ce se trezesc din betie si cosmarul perchezitiilor acasa. Ca cei dusi cu duba, sunt in vacanta silita pentru o perioada.

”Ne-am saturat sa mai fim persecutati si marginalizati de politrucii care deja au un partid al lor. Pe ei nu-i salta nimeni, nici macar pe marionetele lor nu-i deranjeaza Curtea de Conturi, Procuratura, doar uneori ANI. E corect?! Nu e! Este discriminare?! Pai, cam este! Din cauza asta riscam sa ne pierdem identitatea si sa ne vedem odraslele in puscarie alaturi de locotenetii nostri. Vrem si noi sa ne protejam copiii de puscarie, chiar daca au vandut droguri, au violat si au terorizat tot municipiul. Ce daca ne-am extins reteaua in tot judetul? Se temea Brasovul ca le luam piata?" a declarat un fost ofiter din structura mafiota.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...