Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 7 decembrie 2013

In Fagaras nu exista presa independenta

In micutul dar tumultosul municipiu de la poalele muntilor Fagaras, nu exista presa independenta sau macar de opozitie, exista doar mass-media finantata de catre CJ Brasov, respectiuv "radioteleviziunea" galbena si rosie, ca cea portocalie a incetat sa mai emita, dar si inca un ziar care ciupeste de la puternicii zilei. Asa ca, este nevoie ca de aer de un ziar/site/blog independent sau de opozitie, care sa-i mai traga de maneca pe alesii care sar calul si infaptuiesc neregului in administratie.

Daca ziarele existente ar fi relatat despre toate neregulile din administratie si ar fi fost obiective, probabil ca un blog INDEPENDENT care sa faca opozitie, nu isi mai avea rostul si nici cititori . Dar regulile democratice o cer, este nevoie de o voce critica pentru a stopa abuzurile - aceasta voce critica pare sa fie urmarita cu atentie de alesii locali si/sau reprezentantii acestora - deoarece, un al doilea punct de vedere este intodeauna necesar.

Cine este la putere, niciodată nu este o victima, deoarece detine toate parghiile pentru a controla sistemul. Daca Opinia Fagaraseana nu exista, situatia era mult mai grava, aroganta grupurilor clientelare nu ar mai fi avut limite, asa ca acest blog ramane garantul democratiei fagarasene. Presa este a patra putere in stat, este justitiarul sau cainele de paza al democratiei, iar la Fagaras, acest garant "Opinia Fagaraseana" si-a facut pe deplin datoria.

Taina:
Daca nu agreati politica redactionala, nu trebuie sa va chinuiti. Nu mai tastati numele blogului si astfel scapati de ganduri negre. Dati un simplu click pe alt site si ati scapat. Va asigur ca nu o sa doara. Si nici pe mine.

4 comentarii :

 1. Am ras cu lacrimi la articolul asta. Pai tu postezi aici pe bani, la comanda celui pe care nu de multa vreme il ponegreai :)
  Ti-am mai zis ca fiecare om are pretul lui... Mihaita te plateste cu contract? Platesti impozit pe acest venit?
  Mai lasa-ma cu independenta. Sti si tu foarte bine. Vrobesti de manipulare pe un blog sponsorizat de PSD. sa fim seriosi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca te-ai amuzat. E treaba ta ce crezi! Sa ai tu atatia bani in buzunare, cati am primit eu pentru articole. Cand nu va iese treaba cu vrajeala si imbarligatul, treceti la acuze si afirmatii false. Incercati sa-i discreditati pe cei care nu sunt de acord cu voi. Lansati tot felul de stiri, ca nu stiu cine scoate stiri false pe facebook si alte marlanii de ale voastre. Vad ca ati trecut si la amenintari sub anonimat. Ma lasa rece, mai prietene.

   PS: Parca spuneai ca nu o sa mai comentezi NICIODATA pe acest blog. Cate nick-uri mai ai? E ultima oara cand iti mai raspund, indiferent de nick-ul sub care te semnezi!

   Sa'tare si o zi buna!

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...