Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 13 decembrie 2013

Hotii hotilor: Parlamentarii !

Printr-o actiune brutrala, batjocoritoare, facuta pe sest, parlamentarii si-au batut joc de democratie si statul de drept. Pe langa plasarea alesilor deasupra legii, parlamentarii au gasit formula prin care sa pună botnita presei, prin reintroducerea calomniei si insultei in codul penal. Penalilor nu le pasa de Schengen, nici de MCV, de nimic din ceea ce ar mai da un viitor normal, european si ar asigura bunastarea. Vor incerca mereu sa anihileze DNA, sa pună ANI cu botul pe labe, sa inmoaie Codul Penal, astfel incat parlamentarii sa aiba asigurate super-imunitati, iar miniştri, primarii, şefii de CJ, consilierii, sa pota FURA legal, cu dreptul de a da contracte cui vor.

Ma neispravitilor, da ma, voi, parlamentarii cei alesi de fagaraseni in special, hotii hotilor, cei care ati FURAT la greu satatul si patrimoniul national, pe care v-au ales cetatenii sa-i reprezentati, sunteti de fapt doar niste angajati sa lucrati in interesul nostru, NU AL VOSTRU! Cum naiba se face, ca asa peste noapte nu va mai place statul de functionari plublici? Pai, functionari ati fost inca de cand ati intrat in campanie.  Daca nu voiai, nu mai candidai, mai parlamentarule. Nu v-au trimis cu forta fagarasenii in Parlament. Nici macar nu sunteti toti fagaraseni, ati venit cu sacul de bani furat si l-ati decartat sefului de partid, ca sa prindeti un loc eligibil pe liste. Sarlatanilor!

Ca nu va mai convine ca ati fost prinsi cu mata in sac, ca nu va mai puteti angaja neamurile, hotii si infractorii in posturi de consilieri, soferi, este treaba voastra. Pentru ca, mai sparlamentarilor, legile astea mai aparte, ce tin de amnistiere, gratieri, imunitati nu trebui facute peste noapte si pe sest, nu trebui votate in mod conspirativ cum ati procedat voi. De ce nu dezbateti public aceste legi? De ce nu ne intrebati si pe noi? Ne credeti prosti?

Acţiunile voastre dubioase si scandaloase se rasfrang, de fapt, asupra noastra. Mai parlamentarilor din Tara Fagarasului, in loc sa lucrati in interesul nostru, voi lucrati contra noastra. Pe noi o sa ne taxeze Europa cand mergem la munca sau cerem ajutoare sociale din tarile civilizate, pe noi o sa ne respinga la interviuri, pe noi o sa ne tina la granite in autobuze ore in sir, ca pe niste infractori de drept comun, o sa ne scotoceasca in bagaje si o sa ne ceara spaga vamesul ungur in continoare, pentru ca din cauza VOASTRA nu o sa intram in SCHENGEN.

Taina:
Bai, sparlamentarilor, e clar ca va doare fix in gaura CURULUI de noi, dar si de cei din UE. V-am trimite si noi la mama suparaii, v-am da afara cu suturi in fund de pe fotoliul ala din Parlament, dar din pacate mai aveti asigurati inca 3 ani de zile de frecat menta.

Singura solutie ar fi dizolvarea Parlamentului de catre PRESEDINTE! 

Un comentariu :

  1. Cred ca tie iti e frica .... la cata insulta ai ti aici.... Toate cele bune!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...