Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 20 decembrie 2013

Gura targului : alesii locali au majorat taxele si impozitele cu 15%

Desi am primit informatia acum cateva zile "pe surse", astazi am avut si confirmarea ca liberalii si primarul ne fac un cadou frumos ambalat in galben : TAXE MARITE cu 15%. Frumos cadou, n-am cuvinte...

Intr-o sedinta ORDINARA, dar ordinara din toate punctele de vedere, dupa lungi dezbateri si nopti de nesomn pentru edilii galbeni - cei care nu mai stiu cum sa asupreasca fagarasenii , doar ca sa le iasa bugetul - s-au hotarat sa mareasca taxele si impozitele cu fix 15%. Ca vezi Doamne, nu s-au terminat lucrarile incepute -  adica santurile alea sapate pentru introducerea tevilor de apa, ca sa putem plati apa meteorica sau de ploaie -  ca n-au bani pentru spital si directorul liberal de acolo. Pai, daca nu sunteti in stare, dati-va naibii demisia, ma trantorilor si HOTILOR.

De ce nu luati din banii oferiti de tatucul Cancescu pentru iluminatul de sarbatori si suplimentati astfel gaurile? De ce nu luati bani de la firmele care efectueaza lucrari galbene in tot orasul. Doar comisioanele va plac!!! De ce jumuliti amarastenii si-i taxati peste puterile lor? Nu va ajunge ca-i taxati cu neghiobia aia de taxa pe teava, cu apa de ploaie si alte alea? De ce mama supararii nu va taxati impostorii din partid si pe distrugatorii industriei fagarasene?

Ei bine, argumentele astea neverosimile, ca nu ati reusit sa finalizati investitiile incepute, denota faptul ca sunteti INCAPABILI, hoti si mincinosi. Pe langa toate acestea, mai dati dovada si de o mare nesimtire la adresa contribuabililor fagaraseni, in numele carora va scriu. Trebuie sa fiti mari nesimtiti ca sa procedati in aceasta maniera, desi sunteti alesi si platiti din bani publici sa reprezentati interesele fagarasenilor, nu sa ridicati din umeri a neputinta si sa apelati la cea mai simpla formula: TAXAM  CETATEANUL. Va bateti joc de intreaga populatie din municipiu, cetateni a caror singura vina este ca au ales niste hoti in functii de conducere, ca s-au lasat pacaliti de liberali pe un mic si o bere, iar cei care n-au participat la festin, au singura vina ca s-au nascut sau traiesc in acest municipiu administrat de liberali.

Aveti senatori si deputati care n-au nici o treba cu Fagarasul, doar isi ridica leafa din Parlament si si-au angajat o serie de oameni certati cu legea in functii de consilieri. Cereti-le sa faca lobby, sa va aduca ei bani la buget, nu impovarati cetateanul.

Nu aveti remuscari? Nu va este asa putin rusine, ca impovarati populatia mai mult decat este necesar? Nu va pica obrazul atunci cand vedeti pe strada oameni care cersesc, batrani care se imprumuta de bani si isi numara maruntisul din batista cu ingrijorarea zilei de maine?

Dar ce vorbesc eu de rusine, cand voi n-aveti nici un Dumnezeu. Nu credeti decat in puterea banului. Sa va fie rusine ca apelati la tot felul de biruri si-i umiliti pe niste oameni fara vina, politrucilor obraznici!!!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...