Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 18 decembrie 2013

Dupa atacarea justitiei, legea amnistiei si gratierii, apar Gigeii si grebele, iar noi ramanem cu taxele

La o saptamana de la deturnarea sensului unor articole din Codul penal in favoarea anumitor indivizi , politrucii forteaza si alte restrangeri. Inchiderea usilor in fata justitiei, DNA-ului si ANI, inseamna automat si inchiderea unor usi pentru Romania, direct in nas. De ce se tem parlamentarii? Oamenii cinstiti, cei care nu au ce ascunde, nu se tem nici daca legea ar sanctiona furtul cu taierea mainilor. Dar cati parlamentari cinstiti avem? Pai, dupa votul acordat se pare ca majoritatea parlamentarilor sunt necinstiti. Doar asa se explica votul lor.

Dupa aceste atacuri marsave, au inceput si numirile anumitor personaje prin diverse ministere. Dupa ce ne-am procopsit cu tot felul de grape inutile, ne-am trezit cu Gigei si greble ( alta ustensila nefolositoare) nominalizati pentru o functie importanta. Au mai fost niste numiri si inainte, de la Bolcas ( un alt comunistoid) pana la  Rares Bogdan, doi iepuri scosi din joben de magicienii USL. Sunt convins ca numirile facute dupa diminutive - vorba lui Plesu "ce mai conteaza un Gigel in plus" - vor schimba si denumirea ministerului, care se va intitula Ministerelul Culturicilor. Iar greblele vor da solutii constitutionale...

Cel mai tare m-a distrat solutia leberalului Ghise( alt informator-securist dovedit) care i-a sfatuit pe liderii USL sa se imbete impreuna de sarbatori, ca poate se trezesc fericiti...Ha ha ha! Poate se trezesc si indragostiti sau pe invers...Asta-i buna! La fel de tare este si fostul lacatus, Zgonea, cel care ne spune ca la Revolutie au murit tineri, ca sa isi voteze sparlamentarii legi speciale. Ce pacat ca pe vremuri n-au folosit mamele voastre prezervative, ca scapam de asemenea specimene.

Taina:
Inainte de 1989, bunicul meu scuipa ecranul televizorului alb-negru si injura in baraba, satul de Ceausescu si minciunile cu realizarile. Astazi, daca ar trai, sigur ar repeta gestul si, probabil, ar zice ca era mai bine inainte. Sunt o multime de oameni care gandesc asa, din pacate...Nemultumiti intalnesti la tot pasul. Cei mai multi injura pe la colturi, de teama activistilor de partid, aceste ciume ale umanitatii. Oamenii cinstiti abia isi mai duc traiul de azi pe maine. Sunt sufocati de taxe si impozite, de dari catre stat, mai exact 345 de taxe si impozite. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...