Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 26 noiembrie 2013

Se unifica dreapta in incercarea de a stopa socialismul?

Dupa nenumaratele atacuri din cadrul USL-ului, un ochi mai atent observa diferentele dintre cele doua tabere si reconsiderarile luate in calcul. Am observat ca in ultimul timp, nu se mai ataca liderii formatiunilor, ci, au delegat cainii de lupta din preajma lor. Asta inseamna, ca se ataca la baioneta cu pionii sau nebunii pe flancuri, ceea ce te duce cu gandul la anumite strategii de campanie. Cert este ca intre PNL si PSD s-a instalat dihonia, iar mai devreme sau mai tarziu o sa izbucneasca scandalul.

Un prim pas a fost facut de PNL prin debarasarea de partenerul PC, cel cu care traieste in continuare in concubinaj. Se pare ca acum se deda la escapade nocturne pe furis cu PSD-ul, dar astea sunt picanterii de culise. Adevarul este ca in acest moment, niciunul dintre cele doua partide importante nu isi permite si nu are curajul sa caute pretextul plauzibil de a se debarasa de celalalt.

Un semnal puternic il da insa PDL-ul lui Blaga, cel care se pare ca a inteles in sfarsit ca unificarea dreptei fara PNL, insemna un mare fas, fara sorti de izbanda. Doar o dreapta unita si puternica poate pune probleme serioase gigantului PSD. Deocamdata socialistii sunt in carti si pluseaza cu o mana vrajita: declaratia ca il sustin pe Crin la alegeri. Nu stiu daca acesta mai crede sau nu in astfel de declaratii sau daca s-a trezit din somnolenta cu care l-au vrajit socialistii.

Interesant de vazut ce cadavre politice o sa descoperim pe campul de lupta. Daca se continua cu aceleasi personaje controversate, nici dreapta unita nu mai relizeaza mare lucru.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...