Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 15 noiembrie 2013

Reporter de investigatii pentru o zi : Primaria Fagaras arunca miliarde de lei pe fereastra

Am primit un email de la un cetatean fagarasean, platitor de taxe si impozite, nemultumit de felul in care se cheltuiesc banii stransi la buget. Prin rubrica " Gura targului" , am dat posibilitatea cetatenilor sa isi exprime punctul de vedere, sa demaste faradelegile autoritatilor, dar si sa devina reporteri pentru o zi. Redau mai jos articolul : 

      Noul sediu A.D.P.P. sau jaful mandatului?

"Ieri 14.11.2013, a avut loc la noul sediu A.D.P.P. o sedinta de indata a consiliului local Fagaras avand pe ordine de zi aprobarea P.U.D. Monumentul Rezistentei Anticomuniste. Cam asta ar fi motivul oficial al sedintei. De facto motivul este inaugurarea noului sediu A.D.P.P.  la ora 12 si vezi doamne o sedinta de C.L. ar legitimiza tot ceea ce s-a furat acolo. Ca să fiu mai explicit pe o cladire noua s-au cheluit aproximtiv 7 miliarde de lei vechi (scriu asa să inteleaga si muritorul de rand proportiile jafului) cand cu maxim 4 miliarde se putea reamenaja o cladire din cadrul vechii garnizoane. Da, dar de unde se mai umpleau buzunarele acolitilor? 
      Colac peste pupaza ca să fie panorama perfecta, angajatii primăriei (aceiasi cativa care participa de obicei si la toate deplasarile fie ele in tara fie afara )sunt invitati incepand cu ora 15 la o sindrofie la acelasi sediu. Pe ce bani se va face protocolul??? Sa fie banii contribuabililor??? Cu siguranta, doar nu a facut nimeni vre-o donatie. "

Daca considerati oportun cele cateva cuvinte pot fi publicate pe blogul dumneavoastra dupa o verificare a informatiilor.

Cu respect.
I.G

Taina:
Atunci cand societatea civila isi striga nemultumirea, autoritatile incep sa faca pasul inapoi. Cu cat creste numarul celor care isi fac auzita vocea, cu atat le tremura chilotii mai tare autoritatilor. Chiar daca nu-i putem opri sa fure - asa cum ma apostrofa acum un an de zile gurul galben al Fagarasului - cel putin ii tragem de maneca si le demascam planurile, le cerem socoteala si-i punem la stalpul infamiei, aratandu-le adevarata fata. Mai devreme sau mai tarziu o sa dea socoteala in fata electoratului toti acesti politruci, ca in instanta nu prea au fost sanctionati. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...