Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 20 noiembrie 2013

La furat, ca e legal!

Se pare ca alesii locali au inceput sa intre in fibrilatii de la o amarata de incasare bugetara negativa. Guvernantii le-au dat insa mana libera primarilor sa mareasac taxele cat vor ei. De parac nu erau si asa destul de mari si numeroase. Si uite asa, tot la borcanul cu miere apeleaza ursul din padurea politica.

Cica nu sunt bani la buget si nu mai stiu alesii incotro s-o apuce ca sa stranga birurile. Pai, pana acuma ne-ati demonstrat ca stiti sa inventati tot felul de taxe si impozite, care mai de care mai tampite si absurde, dar, in final, ati colectat tot ceea ce va era necesar. Cu surplus, se intelege. Harnici ca niste albinutze, in colectarea taxelor, acesti trantori din stupina fagaraseana. Asa ca, nu ma indoiesc ca o sa gasiti si de data aceasta solutia salvatoare in strangerea bugetului necesar, o sa mariti darile si astfel o sa strangeti toata mierea, plus polenul si nectarul rezervat tarntorilor.

Mai are Fagarasul destule resurse de valorificat, populatie hipnotizata si supusa matcii din stupina, ca doar nu o sa stea in calea fericirii voastre o biata colectare negativa. Ca doar ce pana mea de albinuta care contribuie necotenit la bugetul orasului, sa va pese voua de amarasteni, de greutatile vietii? Nici poveste! Doar n-o sa va bateti capul cu gasirea unor solutii, cand aveti la dispozitie marirea taxelor si impozitelor, inventarea altor biruri. Este mult mai usor sa incasezi la caseria stupinei dijma pe cap de albinutz, decat sa elaborezi o strategie, un proiect, solutii.

Bine, asta inseamna un nou val de scumpiri. Asa, si ? Va doare pe voi in pana tarntorului! Ca doar criza si saracia este doar la po-pulimea de albinute harnice din stupina fagaraseana, cheile de la fagurii cu miere se afla in posesia trantorilor si a matcii galbene care conduce acum stupina.

Taina:
Dincolo de acest pamflet, ruptura intre politruci si societatea civila a devenit cronica, iar absenta unei comunicari o sa duca la fragmentare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...