Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 25 noiembrie 2013

In Făgăraş se mai administrează ceva?

Fagarasul e un oraş care, din punct de vedere economic, decade văzând cu ochii. Ceea ce tot semnalez de o bună bucată de vreme, cel puţin de un an şi jumătate, cât a trecut de la alegeri. Puneţi, domnilor, osul la treaba! Faceţi şi altceva decât artificii ieftine, că ne ducem la fund cu totul. Nu vă imaginaţi că trăiţi în alte sfere, că nu e cazul!

Puteţi să vă jucaţi de-a administraţia încă vreo doi ani, pe urmă însă vine nota de plată. Iar dacă oraşul nu-şi revin economic vorbind, factura o veţi plăti domniile voastre, care ocupaţi funcţii publice prin alegere directă. Cu alte cuvinte, dacă nu faceţi ceva acum, ceva pentru comunitatea în care traim, ceva pentru fraierii plătitori de taxe şi impozite o să vă mai aleagă dracu' data viitoare.

Probabil că nu prea sunt pe placul vostru aceste vorbe directe si la obiect. Din pacate, nu mai avem timp la dispoziţie pentru cantecul lebedei sau frecatul mentei. Făgarăşenii şi-ar dori să isi construiasca un viitor aici, atât pentru ei, cât şi pentru copiii lor. Dar pentru asta, stimaţi aleşi, e cazul să vă mişcaţi. Să faceţi ceva si pentru binele societăţii. Locuri de muncă,în special. Acum, nu la Sfântu' Aşteaptă! Că de promisiuni, suntem sătui, ca de mere pădurete.

Taină:
Astfel că revin la intrebarea din titlu: In Făgăraş se mai administrează ceva? Măcar acum înainte de alegeri...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...