Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 12 noiembrie 2013

"Gerul artic" USL administreaza infuzii de fonduri catre primarii

Ca sa mai incalzeasca situatia disperata in care se afla primariile si CET-urile ( ECOTERMUL) subordonate acestor institutii, asa cum anunta un document invocat de Guvernul Romaniei, dar pe care premierul nu-l recunoaste, prin care este justificat un transfer de fonduri catre primarii pentru acoperirea costurilor generate de iarna. Prin aceasta ordonanta, Guvernul va transfera autoritatilor locale bani din Fondul de rezerva bugetara pentru plata arieratelor, costuri urgente pentru functionarea in perioada de iarna si alte cheltuieli, inclusiv salarii. Premierul Victor Ponta a declarat ca nu stie de acest document si ca a discutat cu meteorologii care i-ar fi spus ca nu vine nici un ger, cel putin deocamdata. Cu alte cuvinte, daca nu curge, pica...

Ce garantii au fagarasenii racordati la sistemul centralizat de incalzire ca nu vor face turturi in apartamente din cauza problemelor financiare de la ECOTERM? Cine le garanteaza fagarasenilor ca exista suficiente lichiditati pentru plata gazelor naturale si ca societatea va functiona la parametrii optimi? Ca intai trebuiesc platite salariile capuselor din fruntea fabricii de caldura, iar facturile mai la urma, daca mai ramane ceva. Ca astia de la Ecoterm se ocupa doar cu facturarea consumurilor si inventarea diferitelor taxe ca sa le iasa lor incasarile, iar po_pulimea plateste supusa pentru bunastarea lor si a partidului galben. Mori cu dreptatea in mana, ca asa-i la noi, ca la nimeni!

Este adevarat ca exista in legislatia romaneasca o prevedere care stipuleaza ca furnizorii de combustibil destinat incalzirii populatiei in sistem centralizat, nu au voie sa intrerupa furnizarea in perioada rece, chiar daca autoritatile locale sunt incapabile sa plateasca facturile de consum. Dar cine mai are incredere in autoritati? Ne-au mintit de atatea ori incat nici cand spun adevarul, nu mai sunt credibili!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...