Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 8 noiembrie 2013

Fagarasenii si-au dorit schimbarea administratiei locale si s-au ales cu dezamagirea

Fagarasenii si-au dorit cu ardoare schimbarea, votand in 2012, in proportie de cca 60% candidatul PNL, dezamagiti fiind de contracandidatul impus de PSD si actiunile sale. Dupa cum am mai afirmat, victoria liberalilor nu a fost un succes al candidatului PNL, nici masinaria de vot si pomenile electorale de la Cantina Combinatului nu au fost mai consistente fata de cele ale PSD-ului. Doar nemultumirea electoratului fata de candidatul PSD si gasca lui de venetici "taranisti" impusi cu forta in fruntea partidului, reputatia acestuia si manarelile savarsite in destructurarea partidului si impartirea functiilor a dus la esecul scontat. Punct!

Personajele politice care jongleaza banii publici, traiesc in colonii de partid sau azile de asistati sociali de lux, muncesc cam din 4 in 4 ani, cate o luna de foc in campanie electorala, ca apoi, sa provoace mari stricaciuni bugetului local, strans anual din impozitele si birurile impuse pe orice. Zau daca pot sa inteleg cum unii, slujbasi la stat, se cred vesnici intr-o functie. Dar sunt si indivizi care desi au pierdut pe mana lor, ca sa zic asa, nu se lasa, nene! Vor tot mai mult si tot mai sus. Ei na, vorbe de oameni frustrati! Daca s-ar lansa un concurs de curvasarie, politrucii ar castiga detasat, urmati de aplaudacii din presa. Si uite asa s-a molipsit Fagarasul cu ciuma bubonica de forma PeNaLa, delirum PeSeDe, alergie PeNeTeCeDe, guturai PeDeLe. Si-abia ce ne vindecasem de comunism si apoi de basim. Semne de boala. Epidemica. Dar nu la toti. Pentru unii ciuma, pentru altii muma. Hai, ma, ca glumeam, ce naiba!

Taina:
In momentul in care afirmi ca simpatizezi o anume persoana sau un anume partid, esti pus la zid. Nu inseamna ca ai o opinie, inseamna ca esti vandut. Nu inseamna ca ti-ai exprimat o preferinta, inseamna ca musai faci jocuri. Cel putin in ochii cotcodacilor si presei de partid.

Chiar nu putem sa avem, fiecare in parte, pareri si preferinte care sa fie respectate? Sa nu fim de acord cu cei din jur, dar sa le respectam optiunile?  Ca oricine are dreptul sa aiba alta optiune decat a noastra? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...