Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 22 noiembrie 2013

Colesterul - substanta care vindeca organismul

In incercarea sa de a se autovindeca, corpul uman produce colesterol din abundenta. Nu va mai lasati manipulati, valorile colesterolului sunt fluctuante, in functie de starea in care se afla organismul. Nu va mai panicati cand va spune doctorul ca LDL sau colesterolul rau, a crescut foarte mult. Valori ridicate de colesterol LDL pot fi cauzate de anumite alimente: ulei sau grasimi rancede, alcool, alimente modificate genetic, intoxicatii cu chimicale, stres.

LDL este un transportator al colesterolului, distribuindu-l catre diferite parti ale corpului, acolo unde e nevoie de el. Iar HDL duce colesterolul inapoi catre ficat. Atentie, nu exista colesterol bun si colesterol rau. Momentul in care un organism incepe sa se vindece si sa-si corecteze dezechilibrele metabolice, nivelul de colesterol din sange urca. Faptul ca valoarea totala peste 200 a colesterolului necesita medicamente si o dieta saraca in grasimi este total gresita.Colesterolul este esential pentru organism! Sistemul nostru imunitar are nevoie de colesterol pentru a repara celulele denaturate.Colesterolul este un antioxidant, iar sarurile biliare sunt produse din acelasi colesterol.

Sfaturi:
Eliminati toate uleiurile si garsimile nocive: uleiurile de floarea soarelui, porumb sau margarina. Aceste produse sunt procesate si devin rancede si oxideaza.Un consum regulat de astfel de uleiuri genereaza inflamatii in corp, creste valorea proteinei C reactive.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...