Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 28 noiembrie 2013

Alo, edilii fagaraseni, de moralitate ati auzit?

Pentru cei mai multi dintre politrucii fagaraseni sunt un personaj incomod, un blogger care spune lucrurilor pe nume. Sigur, realitatea imi este favorabila si aproape tot ce am scris s-a si adeverit. Ca nu le convine unora sau altora, asta este treaba lor. Cert este ca doar cei care au ceva de ascuns si/sau se simt cu musca pe caciula, se tem de adevar si acest blog. Ca injura a neputinta, ca amenita si transmit semnale pe diferite cai, este un alt semn ca-i preocupa si deranjeaza foarte tare articolele mele. Acuma, le transmit prin aceasta postare tuturor politrucilor ca ma lase rece afirmatiile si nu o sa le raspund la injurii sau amenintari.

Dar nu despre asta voiam sa va vorbesc, ci despre actualii edili, cei care se fac doar ca administreaza municipiul nostru. Ca sunt neputinciosi se poate vedea cu ochiul liber de catre oricine. Ca promit multe si fac aproape nimic, au demonstrat-o cu varf si indesat. Dar cand mai sunt si incompatibili sau au dosare penale, atunci se cheama ca sunt infractori sau penali. In orice alta tara din lume, zburau din functii de mult. Numai la noi, daca nu-i privat omul de libertate, poate ramane pe functie mult si bine, sub umbrela partidului.

Nu sunt adeptul periatului sau ridicatului in slavi( citeste pupincurism) asa cum o fac cei mai multi trepadusi care au devenit intre timp alesi locali. Cred in libertatea de exprimare si modul de a-si expune parerea fiecare asa cum considera . In momentul in care vezi ca lucrurile o iau de vale, cand griul si foametea te apasa iar edilii afirma ca totul este roz-bombon cu reflectii de galben palid spre maroniu, atunci nu mai este ok.
Daca in era Barbuti sareau liberalii ca arsi si vociferau pe toate canalele media ca nu e bine dom’le, ca nu asa se administreaza orasul, ca primarul este incapabil si alte alea, acum, cand sunt la carma si duc Fagarasul spre rapa, nu care cumva sa le atragi atentia, ca ei stiu mai bine. Au toata puterea si majoritate in CL,  au presedintia CJ Brasov, dar nu sunt in stare sa administreze nimic. Hmmm. Cam slabut, domnilor ! Foarte slabut!

Nu mai intru in amanunte, ca nu vreau sa le dau apa la moara unora si satisfactie altora, dar sunt de parere ca nici o administratie nu a facut nimic pentru cetatean. Doar pentru buzunarul propriu si al partidului. Asa ca, lasati gargara si faceti ceva pentru Fagaras asa cum ati promis in campanie. Afirm din nou cu toata convingerea si mai ales realitatea actuala : liberalii sunt mai incapabili si pusi pe capatatuiala decat alte partide. Numai furaciuni si taxe care asupresc cetateanul stiu sa inventeze, in rest..

Taina:
Pana una alta, ultima realizare a fost facuta cu sprijinul PSD-istilor, care v-au sponsorizat centralele pe peleti de la liceul agricol. Nici regretatul Duta sau Cancescu n-au reusit aceasta performanta. Luptele politice din culise nu trebuie sa impiedice dezvoltarea si modernizarea municipiului, care necesita o schimbare radicala, atat economica, cat mai ales umana. De moralitate, ati auzit?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...