Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 25 octombrie 2013

Uleiul de nuci Pecan

Uleiul de nuci pecan este mai vascos decat uleiurile obisnuite si are un gust foarte placut.  Mai putin amar decat uleiul de nuca, poate fi combinat cu otetul balsamic, care ii confera o nota de aciditate in asezonarea diverselor tipuri de salate. Uleiul din nuci pecan este indicat pentru toate preparatele care au la baza orez sau porumb. Se asociaza de asemenea foarte bine cu branzeturile uscate sau cu ciupercile. Merge de minune si cu pestele crud, crustacee, orez cu vita. Se poate intalni in comert atat nuca decorticata , cat si in coaja, cruda, prajita, sarata sau rasa. Ea contine in medie 70% ulei.

Bogat in acizi grasi polinesaturati si mononesaturat, uleiul din nuci pecan este foarte echilibrat. Sursa de vitamina E, B1 si zinc, joaca un rol important in regenerarea celulara si in buna functionare a sistemului imunitar.


(Sara pe Deal)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...