Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 23 octombrie 2013

Telenovela Ecoterm, regizata de Primaria Fagaras! Apa de ploaie si alte biruri aberante.

Dupa cum v-am informat si in alte articole, actuala conducere a Primariei Fagaras a debitat numeroase biruri si taxe aberante - ca sa nu le zic chiar ilegale - prin diferitii vasali galbeni care au ajuns directori la anumite institutii. Multi dintre fagarasenii debransati de la Ecoterm sau "Ecou-termic" , si-au cautat dreptatea in instanta si chiar au inceput sa castige procesele cu aceasta institutie. Vorbim aici despre persoanele debransate si carora li s-a pretins taxa ilegala cunoscuta sub denumirea de "taxa pe teava" si nu despre datornicii cu contract incheiat cu aceasta institutie, care n-au mai achitat apa calda si caldura furnizata.

Dupa cum stiti, Ecotermul este patronat de catre Consiliul Local Fagaras in calitate de unic actionar si pompeaza anual cca 12 miliarde lei pentru mai putin de 2000 de apartamente racordate la sistemul lor centralizat. Acesti bani sunt furnizati din taxele si impozitele tuturor cetatenilor, indiferent daca sunt racordati sau nu la acest sistem. Totul a inceput de cand marele specialist in termie, ing Enuica, a orchestrat aceasta marsavie, incluzand "taxa pe teava" la costuri, desi nu este decat o pierdere tehnologica. Sa nu uitam ca ing. Enuica a fost racolat de primarul Manduc si instalat in postul de consilier personal, pentru strategii de "dijmuire a contribuabililor fagaraseni" lasand locul liber directorului Sandru. Mda, strategii liberale de tepuire prin metode neortodoxe. Actualmente, se face de rusine Tisca, un habarnist instalat de catre Manduc la sefia institutiei pentru "merite deosebite" in tardarea PSD-ului, in componenta caruia a activat ca si consilier.

Situatia de la Fagaras e unica in tara, avand in vedere ca toata nebunia aceasta a plecat de la o decizie cel putin absurda, luata de niste liberali disperati, care nu mai stiu de unde sa mai stoarca bani si inventeaza tot felul de contributii, una mai aberanta ca alta. Pe langa absurdul situatiei, contribuabilii sunt supusi la o dubla bataie de joc, deoarece sunt somati sa plateasca pentru ceva ce nu le este furnizat si fara nici un contract incheiat intre parti, dar mai sunt si citati in instanta(cu un tupeu grotesc si caracteristic penalilor galbeni) si intimidati ca isi pierd apartamentele. Este ca si cum ar cere Manduc si consilierii din CL, sa platim si pentru tot ce avem galben in oras. Pai, am incheiat noi contracte cu voi?

Si afirm acest lucru, deoarece instanta a inceput sa nu mai raspunda la butoanele galbene ale liberalilor si sa dea decizii favorabile cetatenilor. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere gravele nereguli, erorile ori incalcarile flagrante ale unor drepturi fundamentale, descoperite in modul de calcul.

Taina:
Nu mai departe decat exemplul "Ecou-termic", este si cazul impunerii la plata a CAS-ului pentru cativa lei castigati in plus. Deja exista anulari in istanta si a acestor impuneri aberante. Dar, ca la noi la nimeni, instantele dau sentinte pentru pereti! In ciuda recomandarilor, a reclamatiilor, a contestatiilor, CJAS isi vede mai departe de treaba, calculand anapoda contributii si eliberand decizii de plata intr-un profund dispret al legii si al bunului simt. 

Pe acelasi principiu se taxeaza mai nou si apa de ploaie. Poate ca este vorba despre "ploaia galbena", acida, care parjoleste totul in cale. Eu stiam ca asta este o arma chimica, de distrugere in masa. Urmeaza birul pe aerul pe care-l respiram, iesitul in oras si taxa pe culoarea galbena de la semafor. Marea bulibaseala din sanatate este o alta facatura. Sa nu cumva sa muriti in Fagaras la spital, ca trebuie sa achitati "taxa galbena pe mort". Lui Ghetea trebuie sa-i achitati taxa pe "halat galben", iar asistente primesc si ele un sapun galben si-o lamaie, sa le treaca greata.  Asta, ca sa nu se mai razvrateasca si sa faca nenumarate greve!!!


Avertisment: aveti grija cand mergeti la WC-eu si faceti pipi, ca este galben si exista riscul sa fiti taxati suplimentar. Nu aruncati pungile galbene si pixurile primite in campanie la cosul de gunoi, ca va taxeaza directorul cercetat penal de la Salco Serv, Marian.

PS: Iarna-i aproape,durerea-i mare,buzunarul tot mai stramt, locuri de munca nema, dar biruri si taxe cu nemiluita. Adie un val de nemultumire si ger mare,indiferent de cate paravane v-ati propus sa instalati !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...